Κρίνεται το μέλλον του
Σήμερα η κρίσιμη Γ.Σ. – Απαιτείται συστράτευση

Της Μαρίας Καραντώνη

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Πανηλειακό, καθώς στις 8μμ θα ξεκινήσει στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο η δεύτερη Γενική Συνέλευση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο ποσοστό το μέλλον της ομάδας του Πύργου.
Τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, δεδομένου ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη Γ.Σ. μέχρι τη σημερινή δεν είχαμε καμία θετική εξέλιξη και δύσκολα σήμερα θα αντιστραφεί η κατάσταση, αν ο κόσμος του Πανηλειακού, οι τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες δεν επιδείξουν το δέον ενδιαφέρον.
Ας ελπίσουμε ότι έστω και την ύστατη ώρα και πριν η ομάδα κινδυνέψει με διάλυση, άπαντες θα αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί και θα συνδράμουν στην όλη προσπάθεια, ώστε το «καμάρι» του Πύργου να συνεχίσει αδιάκοπα την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες.
Πάντως, σήμερα – αν δεν έχει μεσολαβήσει κάποιο ενδιαφέρον για ανάληψη της διοίκησης- θα γίνει προσπάθεια για τη σύσταση μιας άτυπης Διοικούσας Επιτροπής, που θα αναλάβει αυτή να κάνει κάποιες κινήσεις για την συγκρότηση νέου Δ.Σ. αλλά κυρίως για την εξεύρεση πόρων για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Κάλεσμα του απερχόμενου Δ.Σ.
Να υπενθυμίσουμε, ότι το μόνο που παραμένει σε ισχύ είναι η πρόταση που έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τονίζει: "Καλούμε για μαζική συμμετοχή στη νέα Γ.Σ. του Πανηλειακού. Προτείνω επίσης και καλώ όλους για τη δημιουργία CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ που να απαρτίζεται από τουλάχιστον 100 άτομα που θα συμβάλλουν οικονομικά με μέσο όρο 3000 ευρώ, ή εναλλακτικά από 300 άτομα περίπου με ετήσια συνδρομή 1000 ευρώ. Κι έστω και τώρα, όποιος ενδιαφέρεται γι' αυτό, να εκφράσει τη στήριξη του. Είτε προς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. είτε στα γραφεία της ομάδας, Κολοκοτρώνη 1, Πύργος, τηλ. 26210 25749. Αυτό άλλωστε, επαναλαμβάνω, δεν έχει σχέση με τη δική μας μελλοντική παρουσία, αφού η δική μας θέληση και πρόθεση για αποχώρηση είναι δεδομένη".
 
Αγωνιστικά
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, για τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα, (πιθανόν και λίγο περισσότερο) συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Θοδ. Βαγγόπουλου. Ενώ στο διάστημα αυτό γίνονται και κάποιες δοκιμές νεαρών παικτών, προερχόμενων από τοπικές κατηγορίες του Νομού. Δεν έχει πάντως κλειστεί κάποιο φιλικό ματς γι' αυτές τις μέρες, αλλά θα συνεχιστούν οι προπονήσεις.

 


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα