Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λάλα, μέσω του IliaPress, ενημερώνουν κάθε αρμόδιο πως το σχολείο τους στερείται γυμναστή και ζητούν η θέση αυτή να καλυφθεί άμεσα.

"Από την αρχή της σχολικής χρονιάς περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει στο σχολείο μας καθηγητής/τρια για το μάθημα της φυσικής αγωγής. Βρισκόμαστε πλέον στη μέση της σχολικής χρονιάς και ακόμη δεν έχουμε δει κάποιο αποτέλεσμα.
Κατά την άποψη μας το μάθημα της γυμναστικής είναι απαραίτητο. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες «νους υγιής εν σώματι υγιεί», για να αναπτυχθούμε δηλαδή, δεν είναι απαραίτητο να καλλιεργούμε μόνο το μυαλό αλλά και το σώμα. Επίσης μέσω της γυμναστικής μπορεί να καταπολεμηθεί και το πρόβλημα της παχυσαρκίας, που συνεχώς αυξάνεται στην χώρα μας. Ακόμη θα έχουμε τη δυνατότητα να

αποκτήσουμε καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Η γυμναστική προσφέρει μάθηση με ευχάριστο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τα θεωρητικά μαθήματα.
Για όλους αυτούς τους λόγους ζητάμε να έρθει άμεσα στο σχολείο μας καθηγητής/τρια για το μάθημα της γυμναστικής. Ελπίζουμε το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ηλείας να πραγματοποιήσουν το αίτημά μας.
Στ΄ ταξη
Δημοτικού Σχολείου Λάλα"

makis2017

output K8axPI

dimitraopoulou2018

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Clear (night), 18 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:22 am   |   Δύση ηλίου: 7:32 pm
79%     11.3 km/h     34.169 bar
Πρόβλεψη
Παρ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Σαβ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Κυρ Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 28 °C
Δευ Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τρι Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τετ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 23 °C
Πεμ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 21 °C
Παρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 21 °C
Σαβ Χαμηλή: 15 °C Υψηλή: 23 °C
Κυρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 24 °C

Πρωτοσέλιδα