Πολλοί αγρότες ξεχύθηκαν στους δρόμους και ζητούν κάποια δικαιώματα τους. Με μπλόκα θα κλείσουν τους δρόμους την Τετάρτη. Μετά από συζήτηση οι αγρότες αποφάσισαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου να κατέβουν με τα τρακτέρ τους και να παραταχθούν στη Μαραθειά και το Κουρτέσι, με έμφαση στο δεύτερο σημείο που βρίσκεται στην καρδιά του κάμπου .Εκεί θα βρεθούν οι αγρότες της Βουπρασίας, των Λεχαινών, του Τραγανού και της Ανδραβίδας. Τέλος να αναφέρουμε πως την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιανουαρίου, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής

Ενότητας Ηλείας προκειμένου να μιλήσουν για όλα τα θέματα και να θέσουν τους τοπικούς φορείς προ των ευθυνών τους, αναζητώντας τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε έναν αγώνα για τα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης που αφορούν όλη την κοινωνία. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα προκληθούν αρκετοί φορείς, όπως ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και οι αντιπεριφερειάρχες Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος.

Άγγελος Σπεντζάρης
Μαθητής ΣΤ τάξης 3ου Δ.Σ.Γαστούνης

Σημ. IliaPress: Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, το άρθρο του μικρού μαθητή ήρθε ετεροχρονισμένα στο IliaPress. Παρόλα αυτά, το αναρτούμε, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

makis2017

output K8axPI

dimitraopoulou2018

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Clear (night), 18 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:22 am   |   Δύση ηλίου: 7:32 pm
79%     11.3 km/h     34.169 bar
Πρόβλεψη
Παρ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Σαβ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Κυρ Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 28 °C
Δευ Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τρι Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τετ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 23 °C
Πεμ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 21 °C
Παρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 21 °C
Σαβ Χαμηλή: 15 °C Υψηλή: 23 °C
Κυρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 24 °C

Πρωτοσέλιδα