Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη αεροσυνοδός από τη Θεσσαλονίκη πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της. Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 20χρονο σύντροφό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Η άτυχη Μόνικα Κωνσταντινίδου βρέθηκε νεκρή σε περιοχή κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων και η άγρια δολοφονία της έχψει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ναυτικός ο οποίος κρυβόταν τις τελευταίες μέρες ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της.

Πληροφορίες από το anikolouli.gr αναφέρουν πως η άτυχη κοπέλα αυτό το διάστημα εργαζόταν παράλληλα σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη την τραγική νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της γιατί τα ξημερώματα ταξίδευε με πτήση εξωτερικού.

Ο 20χρονος σύντροφός της έμενε στην ίδια γειτονιά. Όλα δείχνουν πως της έστησε καρτέρι θανάτου.

"Η Μόνικα μας έλεγε ότι ήθελε να τον χωρίσει γιατί δεν άντεχε τη ζήλεια του. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να την χτυπήσει» δήλωσε η αδελφή της νεαρής αεροσυνοδού.
star.gr

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα