9. Την Τρίτη 03-09-2019 και από ώρα 09:00 έως 14:30 τμηματικά στην Ανδρίτσαινα (χωριό), οικισμό Κάρμιο, αναμεταδότες ΕΡΤ Ανδρίτσαινας, Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας, οικισμός Πανωχώρι, ποιμνιοστάσιο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, περιοχή γύρω από ξενοδοχείο ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ, Μάτεσι (χωριό), Κουφόπουλο (χωριό),αναμεταδότες ΟΤΕ Κουφόπουλου, Λινίσταινα και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από φρέαρ ΑΜΠΑΡΙΩΤΗ Π., Σκληρό και συγκεκριμένα γύρω αντλιοστάσιο Σκληρού του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

10. Την Τετάρτη 04-09-2019 και από ώρα 09:00 έως 14:30 τμηματικά στο Φανάρι (χωριό), στην περιοχή γύρω από γεωργικό και γαλακτομικό συνεταιρισμό Φαναρίου, αναμεταδότες Φαναρίου, γύρω από οικίες ΚΟΥΣΗ ΒΙΚΤ. και ΡΕΠΠΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, Θεισόα (χωριό), κοινοτικό αντλιοστάσιο Θεισόας, περιοχή γύρω από αποθήκη ΚΟΛΙΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ρόβια (χωριό) και περιοχή γύρω από κοινοτικό αντλιοστάσιο Ροβιάς, Αγ. Σώστης και συγκεκριμένα στον οικισμό Τσουράκι του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

 Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά περιοχή, καθημερινά αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

Διεύθυνση Περιοχής Πύργου
-

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα