Ο Ιούνιος ήταν πάντα μήνας εξετάσεων και διαγωνισμάτων, αν και το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Ποιος δεν θυμάται το άγχος της προηγούμενης νύχτας, της λευκής κόλλας και της αναμονής των θεμάτων; Πολλές ώρες διαβάσματος, άγχος για τις απαντήσεις και αγωνία για την επιτυχία. «Μπήκαν τα sos», «τα θέματα ήταν βατά και για καλά διαβασμένους», «αν είχες διαβάσει,

Συχνά γίνεται λόγος τόσο γύρω από τη συμπεριφορά των οδηγών όσο και των πεζών. Ο κανόνας είναι ένας και θα έπρεπε να είναι απαράβατος, αλλά πολλές φορές παρεξηγείται. «Ο πεζός όταν επρόκειτο να διασχίσει δρόμο από διάβαση ή πράσινο φωτεινό σηματοδότη για πεζούς έχει προτεραιότητα».

Δυσκολεύονται να κόψουν κάτι με το ψαλίδι, αδυνατούν να χειριστούν το ποντίκι αλλά και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, κινδυνεύουν να τραυματιστούν με αντικείμενα καθημερινής χρήσης, από  μαχαίρια και ανοιχτήρια μέχρι εργαλεία, παίρνουν τα μαχαιροπίρουνα και το ποτήρι του εξ αριστερών διπλανού τους, αδυνατούν να γράψουν σε σπιράλ τετράδιο, ενώ τα γραπτά τους είναι πάντα γεμάτα μουτζούρες.

 Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τους γονείς του Κωστάκη; Μη μου αγχώνεσαι.

Χτυπάτε το κουδούνι. Νιώθεις τις παλάμες σου να ιδρώνουν, σε ενοχλεί η τιράντα από το σουτιέν- γκρινιάζεις από μέσα σου γιατί πάλι αγόρασες λάθος νούμερο- και η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή. Έχεις μετανιώσει (λίγο) που συμφώνησες να συναντήσεις τους γονείς του συντρόφου σου, ωστόσο τώρα δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Αν αυτό το σκηνικό σε τρομάζει και ταυτόχρονα σου φαντάζει πολύ οικείο, γιατί μες στις γιορτές πρόκειται να γνωρίσεις την οικογένεια του φίλου σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.
1. Δώσε βάση στις συμβουλές που θα σου δώσει ο φίλος σου
Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τους γονείς του φίλου σου

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε τις προάλλες δηλώσεις για την κατασκευή περιφερειακού δρόμου Τ.Κ. Νεράιδας. http://www.iliapress.gr./eidiseis/16145-dhlosh.html 

Και έπραξε πολύ σωστά, γιατί έτσι πληροφορείται άμεσα και υπεύθυνα ο πολίτης.
Θα μπορούσε ο αγαπητός κύριος Αντιπεριφερειάρχης να πληροφορήσει τι συμβαίνει με τις σήραγγες στην Περιμετρική Αρχαίας Ολυμπίας, που τόσους μήνες, άλλες παραμένουν υποφωτισμένες; και άλλες "θεοσκότεινες";
Κύριε Γεωργιόπουλε, ένας Θεός μόνο ξέρει, τι μπορεί να συμβεί, αν σε

Αγνοούνται σχεδόν ένα χρόνο τώρα!

Το γνωστό ρητό: "Μην αναβάλλεις για αύριο, ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα", πρέπει εκεί στο Δήμου Πύργου ή να μην το γνωρίζουν, ή να το έχουν μετατρέψει σε: " Άσε, θα τοφτιάξουμε άλλη φορά…".

 Φαίνεται πως στο Δήμο Πηνειού, οι κρατούντες την Δημοτική Εξουσία δεν γνωρίζουν περί Κ.Ο.Κ. Ή μάλλον, γνωρίζουν αλλά δεν... τον αναγνωρίζουν! Και αυτό είναι δύο φορές κακό.
Πιο συγκεκριμένα, ο φακός του IliaPress "συνέλαβε" όχημα του Δήμου Πηνειού να είναι , επί ώρες, σταθμευμένο απ΄ έξω από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, εκεί που είναι η θέση για τα ασθενοφόρα. Το όχημα, που έχει στην καρότσα του εξοπλισμό για κατάσβεση πυρκαγιάς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το οδηγεί Αντιδήμαρχος (!) του Δήμου Πηνειού, τα στοιχεία του οποίου έχουμε. Και σύμφωνα πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες, σταθμεύει συχνά - πυκνά στο χώρο του Κέντρου Υγείας Γαστούνης.
Αν περιμένουμε από τον Δήμαρχο να τον συνετίσει, ...καλή Ανάσταση, αφού

Επιβάλλεται η άμεση αντικατάστασή τους, πριν θρηνήσουμε θύματα

Η επιγραφή που είναι αναρτημένη στην αρχή της γέφυρας αναγράφει , μεταξύ άλλων: "ΕΡΓΟ: ΣΑΕΠ 001/3 ΤΡΟΠ. 2/18-12-2000 ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΦΛΟΚΑ-ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ: ΔΕΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - προϋπολογισμός 960.000.000 δρχ. "

 Πολλές φορές μάς έχει συμβεί να πηγαίνουμε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να κάνουμε κάτι και αλλάζοντας δωμάτιο να έχουμε ξεχάσει αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Δεν φταίμε εμείς ούτε η μνήμη μας, λένε οι επιστήμονες, αλλά οι πόρτες που διασχίζουμε στη διαδρομή μας. Όπως απέδειξε μελέτη του πανεπιστημίου Notre Dame της Ιντιάνα, το να διασχίζει κάποιος πόρτες οδηγεί συνήθως σε απώλεια μνήμης!

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα