Φαίνεται πως στο Δήμο Πηνειού, οι κρατούντες την Δημοτική Εξουσία δεν γνωρίζουν περί Κ.Ο.Κ. Ή μάλλον, γνωρίζουν αλλά δεν... τον αναγνωρίζουν! Και αυτό είναι δύο φορές κακό.
Πιο συγκεκριμένα, ο φακός του IliaPress "συνέλαβε" όχημα του Δήμου Πηνειού να είναι , επί ώρες, σταθμευμένο απ΄ έξω από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, εκεί που είναι η θέση για τα ασθενοφόρα. Το όχημα, που έχει στην καρότσα του εξοπλισμό για κατάσβεση πυρκαγιάς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το οδηγεί Αντιδήμαρχος (!) του Δήμου Πηνειού, τα στοιχεία του οποίου έχουμε. Και σύμφωνα πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες, σταθμεύει συχνά - πυκνά στο χώρο του Κέντρου Υγείας Γαστούνης.
Αν περιμένουμε από τον Δήμαρχο να τον συνετίσει, ...καλή Ανάσταση, αφού

Αγνοούνται σχεδόν ένα χρόνο τώρα!

Το γνωστό ρητό: "Μην αναβάλλεις για αύριο, ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα", πρέπει εκεί στο Δήμου Πύργου ή να μην το γνωρίζουν, ή να το έχουν μετατρέψει σε: " Άσε, θα τοφτιάξουμε άλλη φορά…".

 Πολλές φορές μάς έχει συμβεί να πηγαίνουμε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να κάνουμε κάτι και αλλάζοντας δωμάτιο να έχουμε ξεχάσει αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Δεν φταίμε εμείς ούτε η μνήμη μας, λένε οι επιστήμονες, αλλά οι πόρτες που διασχίζουμε στη διαδρομή μας. Όπως απέδειξε μελέτη του πανεπιστημίου Notre Dame της Ιντιάνα, το να διασχίζει κάποιος πόρτες οδηγεί συνήθως σε απώλεια μνήμης!

Επιβάλλεται η άμεση αντικατάστασή τους, πριν θρηνήσουμε θύματα

Η επιγραφή που είναι αναρτημένη στην αρχή της γέφυρας αναγράφει , μεταξύ άλλων: "ΕΡΓΟ: ΣΑΕΠ 001/3 ΤΡΟΠ. 2/18-12-2000 ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΦΛΟΚΑ-ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ: ΔΕΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - προϋπολογισμός 960.000.000 δρχ. "

 Τρίτη και 13 του μήνα, ένας συνδυασμός που θεωρείται ότι φέρνει κακή τύχη, γουσουζιά για τους Έλληνες.
Ποιές όμως είναι η ρίζες αυτής της πρόληψης; Σύμφωνα με την κρατούσα άποψη μέρα αυτή απέκτησε αρνητικό χαρακτήρα από την Άλωση της Πόλης από τους Σταυροφόρους την Τρίτη 13 Απριλίου του 1204. Λανθασμένα κάποιοι συγχέουν το γεγονός με την άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους η οποία έγινε στις 29 Μαΐου 1453 (πάλι Τρίτη ήταν αλλά όχι 13).
Η προβληματική του 13

Δυσκολεύονται να κόψουν κάτι με το ψαλίδι, αδυνατούν να χειριστούν το ποντίκι αλλά και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, κινδυνεύουν να τραυματιστούν με αντικείμενα καθημερινής χρήσης, από  μαχαίρια και ανοιχτήρια μέχρι εργαλεία, παίρνουν τα μαχαιροπίρουνα και το ποτήρι του εξ αριστερών διπλανού τους, αδυνατούν να γράψουν σε σπιράλ τετράδιο, ενώ τα γραπτά τους είναι πάντα γεμάτα μουτζούρες.

 Ένα χωράφι σπαρμένο με... σκουπίδια! Κάπου στον πολύπαθο Πύργο της πολύπαθης Ηλείας.
Έχουμε γράψει τόσα ρεπορτάζ για τα σκουπίδια της πόλης του Πύργου και των Δ.Δ., που λίγο-πολύ, μοιάζουν μεταξύ τους.
Αυτό όμως το θεωρούμε ξεχωριστό. Γι΄αυτό και ευχόμαστε από καρδιάς στον

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε τις προάλλες δηλώσεις για την κατασκευή περιφερειακού δρόμου Τ.Κ. Νεράιδας. http://www.iliapress.gr./eidiseis/16145-dhlosh.html 

Και έπραξε πολύ σωστά, γιατί έτσι πληροφορείται άμεσα και υπεύθυνα ο πολίτης.
Θα μπορούσε ο αγαπητός κύριος Αντιπεριφερειάρχης να πληροφορήσει τι συμβαίνει με τις σήραγγες στην Περιμετρική Αρχαίας Ολυμπίας, που τόσους μήνες, άλλες παραμένουν υποφωτισμένες; και άλλες "θεοσκότεινες";
Κύριε Γεωργιόπουλε, ένας Θεός μόνο ξέρει, τι μπορεί να συμβεί, αν σε

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

output K8axPI

dimitra2017out

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Mostly Cloud (night), 14 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:19 am   |   Δύση ηλίου: 5:20 pm
98%     33.8 km/h     33.898 bar
Πρόβλεψη
Δευ Χαμηλή: 12 °C Υψηλή: 19 °C
Τρι Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 21 °C
Τετ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 19 °C
Πεμ Χαμηλή: 11 °C Υψηλή: 18 °C
Παρ Χαμηλή: 8 °C Υψηλή: 18 °C
Σαβ Χαμηλή: 6 °C Υψηλή: 17 °C
Κυρ Χαμηλή: 8 °C Υψηλή: 18 °C
Δευ Χαμηλή: 11 °C Υψηλή: 18 °C
Τρι Χαμηλή: 11 °C Υψηλή: 17 °C
Τετ Χαμηλή: 8 °C Υψηλή: 17 °C

Πρωτοσέλιδα