Αν ψάχνετε τρόπους να χάσετε μερικά κιλά, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα: οι ειδικοί λένε πως οι άνθρωποι που βγαίνουν και περπατούν το πρωί έχουν συνήθως χαμηλότερο βάρος από εκείνους που περπατούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

Εκτιμάται πως το λαμπερό πρωινό φως του ήλιου βοηθά στο συγχρονισμό του βιολογικού μας ρολογιού που με τη σειρά του συμβάλλει στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Οι Αμερικανοί ερευνητές, όπως γράφει η Daily Mail, μελέτησαν τη δραστηριότητα 54 ανθρώπων, οι οποίοι φόρεσαν στον καρπό μια συσκευή που κατέγραφε την έκθεσή τους στον ήλιο, τον ύπνο τους και την άσκησή τους για μία εβδομάδα.
Οι εθελοντές κρατούσαν και σημειώσεις όσων έτρωγαν.

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν πως εκείνοι που έβγαιναν στο φως του ήλιο πριν το μεσημέρι είχαν χαμηλότερο βάρος από τους άλλους, ακόμα και χωρίς να ληφθεί υπόψη η άσκηση, η διατροφή και ο ύπνος.

Ο χρόνος, η ένταση και η διάρκεια έκθεσης στο φως έχουν εξίσου μεγάλη σημασία, τονίζουν οι ερευνητές. Συστήνουν άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ακόμα και σε μέρες με συννεφιά και εξηγούν πως μόλις 20 με 30 λεπτά είναι αρκετά.
πηγή: thestival.gr

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan-tsioris-qashqai.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα