Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του

Λίγες μόνο ημέρες χάρηκε την ελευθερία του ο Αριστείδης Φλώρος καθώς νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και τον προσήγαγαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.  Σε βάρος του αναμένεται (αν δεν έχει ήδη γίνει) να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής. Με τον τρόπο αυτό η προσαγωγή θα μετατραπεί σε σύλληψη και ο Α. Φλώρος θα οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές.

Η νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της γενιάς των 40άρηδων και ανοίγματα σε κεντροαριστερά και Καμμένο. Οι εκπλήξεις, αυτοί που έμειναν εκτός, οι έξι επιπλέον γυναίκες

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, αποτελούμενη από τους συνεκπροσώπους Φίλιππο Γκανούλη και Χριστίνα Ευθυμιάτου και τον συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας Μανώλη Βέμη, παρουσία και του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη. 

Πιθανόν και πριν την έξοδο από το Μνημόνιο, στις 20 Αυγούστου, οι ανακοινώσεις για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Ποιοι υπουργοί ανησυχούν. Η κυβέρνηση που θα ανακοινωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες

 Υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας

Μνημόνιο Συνεργασίας για την σύσταση και λειτουργία «Παρατηρητηρίου Καταγραφής Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας στη Δυτική Ελλάδα σε κτίρια που διαχειρίζονται από Δημόσιους Φορείς», υπογράφτηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικολάου Μπαλαμπάνη.
Οι φορείς που συμμετέχουν στη συνεργασία είναι το Πανεπιστήμιο Πάτρας, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, το Τεχνικό Επιμελητήριο - Τμήμα Δυτικής Ελλάδας καθώς και Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) Τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Στόχος της συνεργασίας των φορέων της Δυτικής Ελλάδας είναι η μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά, έχοντας δίπλα της όλους εκείνους που γνωρίζουν τα θέματα και αποτελούν θεσμικά φορείς της Πολιτείας. Τα Τεχνικά μας Επιμελητήρια και τα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι λόγοι δεν είναι τυπικοί, είναι ουσιαστικοί. Συμβάλλουμε όλοι μαζί σε έναν κοινό σκοπό.», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, τονίζοντας ότι η θέση της Περιφέρειας για συνεργασία είναι γνωστή.

Το CNN Greece φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία που απορρίπτουν τους πρόσφατους ισχυρισμούς του Αριστείδη Φλώρου πως από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Energa – Hellas Power, ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες ώστε να επιστραφούν στο Δημόσιο και στους Δήμους τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν. Από τα στοιχεία της έρευνας του CNN Greece προκύπτει πως το 2014 και ενώ ο ίδιος δικαζόταν για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης των 256,5 εκατ. ευρώ, έστελνε εμβάσματα από λογαριασμό που διατηρούσε στη Σιγκαπούρη σε συγκεκριμένη τράπεζα του Μαυροβουνίου και εν συνεχεία έκανε αναλήψεις πολλών χιλιάδων ευρώ μέσω χρεωστικών καρτών.

 Με την υποστήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου προχωρά το αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του πρώην Εργοστασίου Χαρτοποιίας Λαδόπουλου. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συζήτησης που αναπτύχθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τόνισε ότι τρεις αξίες θα συνοδεύουν το εγχείρημα σε όλη του τη διαδρομή. «Οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας και με τον ιδιοκτήτη του χώρου, η διαφάνεια σε όλα τα βήματα και η δύναμη της αποτελεσματικότητας για την ολοκλήρωση του έργου».

Με επίκεντρο «το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ», ο Ρουβίκωνας «χτύπησε» τα ξημερώματα σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών. Στο  προαύλιο του υπουργείου, μέλη του Ρουβίκωνα άφησαν μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες.

 Η χρηματοδότηση έργων για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες σε Δήμους της Ηλείας, τον περασμένο Φεβρουάριο, θα απασχολήσει μεταξύ άλλων τη  συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 3μμ.
Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για τις ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα, τις κατολισθήσεις και τις καθιζήσεις, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων στην Ηλεία.
Χρηματοδότηση έργων για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία
Συγκεκριμένα την πρόταση για χρηματοδότηση προς αποκατάσταση βλαβών από θεομηνία στις 28 Φεβρουαρίου 2018, σε Δήμους της Ηλείας, θα εισηγηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.
Ειδικότερα ο κ. Καρπέτας θα εισηγηθεί την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης έργων, προϋπολογισμού 4.175.000 ευρώ, με ένταξη  στη ΣΑΕΠ 801 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  2018, μέσω των δύο υποέργων:

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

output K8axPI

dimitraopoulou2018

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Μερική συννεφιά (ημέρα), 29 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:21 am   |   Δύση ηλίου: 7:34 pm
40%     22.5 km/h     34.203 bar
Πρόβλεψη
Πεμ Χαμηλή: 14 °C Υψηλή: 29 °C
Παρ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Σαβ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Κυρ Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 29 °C
Δευ Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τρι Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 26 °C
Τετ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 22 °C
Πεμ Χαμηλή: 14 °C Υψηλή: 22 °C
Παρ Χαμηλή: 14 °C Υψηλή: 23 °C
Σαβ Χαμηλή: 15 °C Υψηλή: 23 °C

Πρωτοσέλιδα