Φοράς sneaker, παντόφλα ή μπότα;

Αυτό το θέμα δεν είναι από τα θέματα εκείνα στα οποία ταιριάζουν οι μεγάλες εισαγωγές. Έχουν εξάλλου προηγηθεί και προηγούμενα θέματα για το ποιος είσαι ανάλογα με το σουβλάκι που τρως ή και ποιος είσαι ανάλογα με τις σειρές που βλέπεις, οπότε είστε λίγο πολύ κατατοπισμένοι πάνω στο θέμα που λέγεται. Εδώ ήταν η σειρά των παπουτσιών. Μαζέψαμε 7 κατηγορίες παπουτσιών και μερικά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν όσοι τα φορούν ως προς το πού βγαίνουν, ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους και πώς συμπεριφέρονται σε διάφορες περιστάσεις.
Το vintage sneaker

Το τούλι και η δαντέλα κυρίως ντύνουν αέρινα τη νύφη του 2020.

Για την καθημερινή προσιτή πολυτέλεια και το φθινόπωρο, τα νύχια, βρήκαμε ξεχωριστές ιδέες στο pineterest.

Απρόσμενες χρήσεις και καταπληκτικά οφέλη της μπύρας που πιθανώς δεν γνωρίζουμε, την καθιστούν απαραίτητη όχι μόνο ως αλκοολούχο ποτό που προσφέρει απόλαυση και χαλάρωση όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάρετε να πιείτε μια μπύρα, σκεφτειτε πού αλλού θα την χρησιμοποιήσετε…

Τι λείπει, τι φταίει και το μαλλί σου δεν μακραίνει;

«Φοβάμαι να κουρευτώ γιατί ξέρω πως τα μαλλιά μου δεν μακραίνουν εύκολα. Τι να κάνω;» είναι ένα από τα request που ήρθαν πρόσφατα στο mail μας και εμείς δε γινόταν να μη βάλουμε κάτω από το beauty μικροσκόπιό μας. Και αν νομίζεις πως είναι μόνο το DNA και η διατροφή οι πιο συνήθεις ύποπτες αιτίες που σου στερούν το όνειρο των μακριών μαλλιών, κάνεις λάθος. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 μεγάλα λάθη που πρέπει να διορθώσεις προκειμένου τα μαλλιά σου να φτάσουν εύκολα στο επιθυμητό μήκος. Και μην ξεχνάς, για όλα υπάρχει λύση.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα