Η πανδημία του κορονοϊού και τα συνεχιζόμενα μέτρα  του κράτους για τη πρόληψη και τη διασπορά του, έχουν καταστήσει μέχρι στιγμής αδύνατη τη διανομή των Τ.Ε.Β.Α.  (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) που  υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε αρκετούς δικαιούχους και στο Δήμο Πύργου.

 Ενεργοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ για τη στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας
Την άμεση ενεργοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ, για την αναστροφή της συρρίκνωσης της παραγωγικής βάσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εξαιτίας των επιπτώσεων της παύσης λειτουργίας ή της υπολειτουργίας τους, ζητάει με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

     Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δείχνοντας πάντα ιδιαίτερή ευαισθησία για τα θέματα δημόσιας Υγείας και στα πλαίσια του συνεχή αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου  κοροναϊού,, φρόντισε για την άμεση εγκατάσταση  στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ,της πρώτης θερμικής κάμερας στο δήμο Πύργου. 

Το σύνολο του δικηγορικού κόσμου αισθάνεται βαρύτατα προσβεβλημένο από τη μεταβολή της κυβερνητικής θέσης και την απένταξη των δικηγόρων από τους δικαιούχους του έκτακτου βοηθήματος των 800 ευρώ.

 + Ὁ Ἐπίσκοπος Ὠλένης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Σήμερα Δ΄ Κυριακή τῶν Νηστειῶν, ἀγαπητοί μου ἀναγνῶ-στες, καί ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία ἑορτάζει τήν μνήμη τοῦ Ὁσίου πατρός ἠμῶν Ἰωάννου, Συγγραφέως τῆς Κλίμακος καί Ἡγουμένου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης Σινᾶ. Εἶναι ὁ ἄνθρωπος πού ἐβίωσε καί ἔγραψε τήν Κλίμακα τοῦ Παραδεί-σου, πού ἐβίωσε τήν ἀνάβασι τοῦ ἀνθρώπου ἀπό τήν κόλασι μέχρι τόν Παράδεισο, ἐβίωσε τήν κλίμακα ἀπό τήν γῆ μέχρι τόν Οὐρανό, πού ἐκτείνεται ἀπό τόν πυθμένα τῆς κολάσεως τοῦ ἀνθρώπου μέχρι τήν κορυφή τοῦ παραδείσου.

Απάντηση αλληλεγγύης στην πρόκληση του ιού Covid-19
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την πεποίθηση ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού Covid-19 απαιτεί συλλογικές λύσεις, προσκαλεί φορείς, οργανισμούς, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες να γίνουν εθελοντές ή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες για τη στήριξη του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 συγκαλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση της πρότασης κατάρτισης του Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας για το έτος 2020, αλλά και την έγκριση Επενδυτικού Προγράμματος της Περιφέρειας χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου - Ολυμπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά τους, εφόσον πρόκειται για χρόνιες παθήσεις, ηλεκτρονικά χωρίς τη φυσική τους παρουσία στο ιατρείο και να εκτελεστεί η συνταγή στο φαρμακείο. Όσοι το επιθυμούν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους θεράποντες ιατρούς τους.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα