Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ηλείας ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για έκδοση αδειών διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών μέχρι τις 30-6-2019, όπως προβλέπεται στο άρθρο 17α του Ν.4056/2012 και στην ΚΥΑ 940/81279/2017.

– Συγκροτήθηκε και συνεδρίασε η Περιφερειακή Ομάδα Διοίκησης Έργου

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 η Περιφερειακή Ομάδα Διοίκησης Έργου που έχει ως αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη μεταφορά των μαθητών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Η Ομάδα συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδας έτους 2018», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 17.30.

Γράφει ο Πρεσβύτερος Νικόλαος Κατσηδήμας

Τον Άτλαντα και τον Στύλο της Ορθοδοξίας, καθώς επίσης και τον πρωτεργάτη της καταδίκης της αιρετικής διδασκαλίας του Αρείου, κατά την διάρκεια της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου το 325 μ.Χ., στη Νίκαια της Βυθυνίας Μέγα Αθανάσιον, εόρτασαν με τον προσήκοντα σεβασμό και την δέουσα μεγαλοπρέπεια, οι ευλαβείς κάτοικοι της Ενορίας Μυρτιάς του Δήμου Πύργου, στον ομώνυμο και περικαλλή Ιερό Ναό τους.

Από τους νέους υπόγειους κάδου που θα τοποθετηθούν

Το πρώτο υπόγειο σύστημα κάδων απορριμμάτων παρέλαβε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου να δουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές αποκομιδής από τους υπαλλήλους.

 Σήμερα Σάββατον το πρωΐ και ώρα 12 θα τελεσθή Αρχιερατικόν Τεσσαρακονθήμερον Μνημόσυνον επί του τάφου του αειμνήστου Αρχιμ. Δαμασκηνού Χαλκίτη, υπηρετήσαντος Ιεροκήρυκος επί πολλά έτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, εις το Κοιμητήριον της ενορίας Σμίλα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαμόρφωση του Film Office της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Η πορεία ωρίμανσης και υλοποίησης των έργων της Energean Oil για την έρευνα και αξιοποίηση υδρογονανθράκων στο Κατάκολο, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε, σήμερα 16 Ιανουαρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γεωργιόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) κ. Ιωάννη Μπασιά και τον τεχνικό σύμβουλο της Energean Oil κ. Κωνσταντίνο Νικολάου.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα