Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου με τη νέα δημοτική αρχή όσον αφορά την ομαλοποίηση της κατάστασης σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.
   Προ ολίγων ημερών ανέλαβε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης, υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία και παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολύ λίγοι Δημοτικοί Αστυνόμοι η παρουσία τους τις ώρες αιχμής σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι πλέον αισθητή, ελέγχοντας ή ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και το παράνομο παρκάρισμα, ή να ελέγχουν την παραβατικότητα και την επαιτεία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και τους πεζόδρομους στο ιστορικό κέντρο της καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία ή σε σημεία που είναι γνωστά για διάπραξη ενεργειών που διαταράσσουν την ομαλότητα και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών (πχ Κόμβος Φιλοθέης με την επαιτεία από Ρομά κλπ) σε αγαστή συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.
   Βέβαια απαιτείται πολύ δουλειά ακόμη και έχει πολύ δρόμο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να επιτελέσουν τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος όσο και οι Δημοτικοί αστυνόμοι αλλά ήδη μέσα σε λίγες ημέρες κρίνεται ως άκρως θετικό το έργο τους από μεγάλο μέρος της κοινωνίας και των πολιτών...

1. Την Δευτέρα 23-09-2019 και από ώρα 08.30 έως 10.30 στη Ζαχάρω και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατανούλι, Σχίνοι και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπισχινόκαμπος , Καλήδωνα , Μίνθη , Φ/Β/ Πάρκο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΘΕΟΦ. ,

 Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για την άνιση μεταχείριση των δανειοληπτών των συνεταιριστικών τραπεζών σε σχέση με τους δανειολήπτες των συστημικών τραπεζών, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Την ουσιαστική και αποτελεσματική επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος των δανείων που δόθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου σε επιχειρήσεις των πυρόπληκτων νομών μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 ζητά με Ερώτησή του ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

   Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00, στο δημαρχείο Βουνάργου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τους προέδρους των κοινοτήτων, της δημοτικής ενότητας του Ιάρδανου. Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και τα στελέχη του Δήμου Πύργου.  με σκοπό την άμεση καταγραφή των θεμάτων και τη συνεργασία με τους τοπικούς  

Ενημερωτική σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, για την μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγκάλεσε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα