1. Την ΔΕΥΤΕΡΑ 20/01/2020 και από ώρα 08:30 έως 12:30 στα ΛΕΧΑΙΝΑ, και συγκεκριμένα ανατολικά της Ανδραβίδας προς την Ε.Ο., τα Αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ (Α11, Α12), στη Διασταύρωση του Αεροδρομίου και έως τον Σταφιδόκαμπο ανατολικά της Ε.Ο. του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15.00 η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης στη δράση «Ενίσχυση των “πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης” στη Δυτική Ελλάδα», που εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

 Στον κατάμεστο από πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πύργου, γιορτάστηκε και φέτος με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η μνήμη του Στύλου της Ορθοδοξίας Μεγάλου Αθανασίου.

 Ευρισκόμενοι στους πρόποδες του νέου Σωτηρίου έτους 2020, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Γερμανού, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αδελφική Ιερατική Σύναξη, για τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πύργου και της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ωλένης, εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουνάργου Ηλείας.

Ημέρα της ονομαστικής εορτής του Μακαριστού Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κυρού Αθανασίου του "Ηλείου", ο οποίος εποίμανε Θεοφιλώς την Ιερά Μητρόπολη κατά τα έτη (1968-1981) αφήνοντας μεγάλο Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Ποιμαντικό έργο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλας Αμαλιάδος, τελέσθηκε το

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πύργου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου προτίθεται να δημιουργήσει Μητρώο Φορέων Αθλητισμού. Στο Μητρώο αυτό, μπορούν να εγγραφούν όλοι οι φορείς οι οποίοι εδρεύουν στον Δήμο Πύργου και δραστηριοποιούνται με Αθλητικές δραστηριότητες.

 Με λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό η πόλις της Αμαλιάδος, εόρτασε τον Πολιούχο της Μέγα Αθανάσιο κατά το διήμερο 17 και 18 Ιανουαρίου, εις τον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του.

   Γίνεται γνωστό στους δημότες του Πύργου, ότι από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών προκειμένου να διεξαχθεί Δημοτικό Δημοψήφισμα στο Δήμος μας (σύμφωνα με το αρθ.134 του ν.4555/2018), με θέμα : « Είστε υπέρ ή κατά   της δημιουργίας και λειτουργίας  δομής κλειστού τύπου  ( hot-spoτ) στην περιοχή μας ,η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την φύλαξη μεταναστών-προσφύγων».

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα