Προβληματική η σχέση των πολιτών των ΗΠΑ με τη γεωγραφία, καθώς έρευνα μετά τη δολοφονία Σουλεϊμανί, δείχνει ότι λιγότεροι από τρεις στους δέκα γνωρίζουν πού ακριβώς είναι το Ιράν.

Το ταγέρ, που δεν ήταν αυθεντικό Chanel, διατηρείται σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Το ροζ ταγέρ που φορούσε στις 22 Νοεμβρίου 1963 η Τζάκι Κένεντι (μετέπειτα Ωνάση) αποτελεί μέχρι σήμερα μια διαρκή υπενθύμιση της δολοφονίας του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι στο Ντάλας των ΗΠΑ.

– Τι αναφέρει το «προσχέδιο»
Σοβαρές ανησυχίες για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να εκφράσουν οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ θα δεσμεύονται να «απαντήσουν καταλλήλως και σε πλήρη αλληλεγγύη με την Κύπρο».

Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι κρατούνται σε "κέντρα επαγγελματικής εκπαίδευσης", όπως τα ονομάζει η Κίνα, σύμφωνα με οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Γερμανία υπήρξε για αρκετές δεκαετίες η χώρα εκείνη που παρείχε άσυλο στους Κούρδους που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την καταπίεση των χωρών που έχουν διαμοιραστεί την πατρίδα τους.

Στο προσκήνιο επανήλθε το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα, για την περίοδο της κατοχής, έπειτα από επερώτηση της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) και γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της γερμανικής Βουλής (Bundestag).

Να μην χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι του τη λέξη «τρομοκρατία» αποφάσισε το BBC, ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων ότι «αποστειρώνει» την τρομοκρατία και δεν εκπληρώνει το ρόλο του ως Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, της κοσμική κυβέρνησης της Βεγγάζης και διοικητής του κοσμικού Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία.

Η Τουρκία το… τερματίζει και απειλεί τις ΗΠΑ ότι «θα λάβει ανταποδοτικά μέτρα», εάν τις επιβληθούν κυρώσεις για την αγορά ρωσικών αμυντικών συστημάτων S-400.
Την απειλή έκανε σήμερα Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ δεν θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη θέση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Οι νέοι κανονισμοί ισχύουν για όσους εργάζονται από τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα, ή 12 ώρες σε τέσσερις εβδομάδες, περιλαμβανομένων και των περιστασιακά εργαζόμενων, ή εκείνων που πληρώνονται μέσω επιδοτούμενης εργασίας, ή σε κάποια πλατφόρμα, οι ασκούμενοι, ή οι ανά περίσταση εργαζόμενοι, που περιμένουν εάν θα τους καλέσει κάποιος για μεροκάματο.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα