Λένε ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά ο Abdul Samad Sheikh, ένας 60χρονος οδηγός από το Μπαγκλαντές, αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι μεμονωμένες κινήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά. Ο ίδιος φυτεύει τουλάχιστον ένα δέντρο κάθε μέρα από την ηλικία των 12 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής έχει φυτέψει ένα τεράστιο δάσος με πάνω από 17.500 δέντρα.

Είχε κολλήσει το αυτοκίνητό του στην έρημο του Όρεγκον και διέσχισε, μαζί με τα δυο σκυλιά του, 22 χιλιόμετρα με τα πόδια
·

Ένας 73χρονος, ο Γκρέγκορι Ράντολφ, ήταν κυριολεκτικά κοντά στον θάνατο όταν ένας ποδηλάτης έπεσε πάνω του, 22 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του, που είχε κολλήσει σε έναν στενό δρόμο. Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση , όταν τον βρήκε ο Τόμας Κουινουάνς στην έρημο του Όρεγκον των ΗΠΑ στις 18 Ιουλίου.

Το περιστέρι Ptilinopus superbus, είναι ένα μεσαίου μεγέθους πτηνό (22-24 εκ.),, που ανήκει στην οικογένεια Columbidae. Βασικό χαρακτηριστικό του είδους είναι το πολύχρωμο φτέρωμα, που κάνει το πτηνό να μοιάζει… ζωγραφισμένο με τεχνητό τρόπο.

Είπε την γυμνή αλήθεια, η οποία καταγράφηκε και σε βίντεο!
·
· · Σας κατηγορούν άδικα ότι κλέψατε κάτι από ένα κατάστημα. Τι κάνετε για να αποδείξετε την αθωότητά σας; Μια γυναίκα στην πόλη του Μεξικό, που βρέθηκε σε αυτή την άβολη θέση βρήκε τη λύση: Γδύθηκε μέσα στο εμπορικό κέντρο για να διαπιστώσουν όλοι πως δεν είχε τίποτα άλλο πάνω της - πέρα από τα ρούχα της.

Καζίνο, εντυπωσιακά events και το περίφημο yacht σόου είναι μερικά από τα γνωρίσματα του Πριγκιπάτου του Μονακό, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό αλλά και μόνιμη κατοικία μερικών από των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα