Η πιο συνηθισμένη φράση που λέει κάποιος απογοητευμένος από το κόμμα του ψηφοφόρος είναι βεβαίως το «δεν έκοβα το χέρι μου» όταν ψήφιζα. Κανένας ωστόσο από τους ονομαζόμενους και «κοψοχέρηδες» δεν το έκανε μέχρι σήμερα, εκτός από έναν Ινδό.

Και οι ανατροπές που θα σημειωθούν σχετικά με τις θρησκείες μέχρι το 2060.

 Εν μέσω των κλιμακούμενων γεωπολιτικών εντάσεων και της οικονομικής ύφεσης που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, το θρησκευτικό σκηνικό του πλανήτη αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, προφανώς και εξαιτίας των αλλαγών στα ποσοστά γονιμότητας που έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις.

Κάθε χρόνο περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται από ρύπους -από τον τοξικό αέρα μέχρι το μολυσμένο νερό- παρά από πολέμους, φυσικές καταστροφές και ασθένειες. Η ρύπανση είναι επίσης υπεύθυνη για περισσότερους θανάτους από το AIDS, τη φυματίωση και την ελονοσία σε συνδυασμό. Αυτή η ανησυχητική αποκάλυψη έγινε γνωστή μέσα από μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet.

Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού έχει υψωθεί πάνω από την πόλη και στάχτες πέφτουν σε μεγάλη έκταση. Τα κτίρια γύρω από την εκκλησία, στην καρδιά της πρωτεύουσας, έχουν εκκενωθεί.

Περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν σε περιοχές όπου παρατηρείται έλλειψη σε καθαρό νερό και δύο δισεκατομμύρια δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό κοντά στις περιοχές όπου κατοικούν, αναφέρει η τελευταία έκθεση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Wateraid. Η έκθεση, η οποία τιτλοφορείται «Κάτω από την επιφάνεια: Η κατάσταση του παγκόσμιου ύδατος 2019», δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υδατος.

Εξετάζουμε το φαινόμενο της πρόσβασης στο καθαρό νερό με την ασφάλεια ότι ανήκουμε – για μια φορά – στις προνομιούχες χώρες.

Έχουμε συνηθίσει σε ρεπορτάζ τα οποία φέρνουν τη χώρα μας σε σύγκριση με άλλες χώρες της υφηλίου, να παρουσιάζουμε μία δυσμενή εικόνα, να παλεύουμε για την τελευταία θέση, να μας διασώζει η ύπαρξη υποανάπτυκτων κρατών. Στο θέμα της πρόσβασης στο καθαρό νερό είμαστε ευτυχώς ανάμεσα στους όχι μόνο πολύ τυχερούς, αλλά και πολύ ικανούς. Είναι όμως ώρα για πανηγυρισμούς;
Ας δούμε τα στοιχεία.

Πριν καλά-καλά προλάβει να βγει από τις εγκαταστάσεις των φυλακών, ο 34χρονος ξαναμπήκε μέσα, καθώς "ξάφρισε" αυτοκίνητο που ήταν στο πάρκινγκ.

Οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται και αυτό απέδειξε περίτρανα ένας 34χρονος Αμερικανός, ο οποίος πριν καλά-καλά προλάβει να βγει από τις εγκαταστάσεις της φυλακής, όπου ήταν έγκλειστος, βρέθηκε πάλι με χειροπέδες.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan_tsioris_note.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα