Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και όσοι δεν έχετε στολίσει ακόμη, είναι μάλλον καιρός να το κάνετε. Πώς θα φτιάξετε όμως, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας;
Όσον αφορά στην διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπάρχει πάντα μια λεπτή γραμμή μεταξύ εορταστικού και τρομακτικού…

Λιτό ή φορτωμένο, χρωματιστό ή κλασικό πράσινο, όποιο και να είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι αναμφισβήτητα το κεντρικό σημείο του στολισμού του σπιτιού μας!

Το πιο αρωματικό φυσικό απολυμαντικό το έχετε σίγουρα αυτή τη στιγμή στο ψυγείο σας και… σίγουρα δεν ξέρετε τις καθαριστικές του δυνατότητες. Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κιτρικό οξύ, ο χυμός λεμονιού είναι από τα καλύτερα φυσικά καθαριστικά λόγω του χαμηλού pH αλλά και των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων. Δείτε λοιπόν στη συνέχεια τι μπορείτε να καθαρίσετε ή καλύτερα να… λάμψετε!

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές συσκευές όταν θέλουμε να φορτίσουμε το κινητό ή τον υπολογιστή, να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας ή ακόμα για να μαγειρέψουμε. Δεν γνωρίζουμε όμως, ποιες είναι οι συσκευές που μας κοστίζουν ακριβότερα, μιας και… «καίνε» περισσότερο ρεύμα.

Ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο, δυο χρωματιστές καρέκλες (όσο πιο παλιές, τόσο το καλύτερο), ένα βάψιμο στα παλιωμένα ντουλάπια και η κουζίνα μεταμορφώθηκε!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους κι όλοι οι καλοί "μαθητές" γυρνάνε στα "θρανία" τους, με άλλα λόγια στην κηπουρική τους. Ας οργανωθούμε λοιπόν για Σεπτέμβρη!

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα