Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Ήλιδας, γνωστοποίησε επιστολή του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Διαμαντόπουλου στον Πρόεδρο του Σώματος, με θέμα «Πολιτική αιτιολόγηση απουσίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας» και ημερομηνία 6-2-2019.

Αναλυτικά:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Σας ενημερώνω πως δεν θα παραστώ στη σημερινή (6-2-2019) διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ως στάση διαμαρτυρίας προς τη Δημοτική Αρχή, έναντι της αντιμετώπισης που έτυχε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, στην πρόσφατη (2-2-2019) σύσκεψη για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, υπό τον Δήμο Ήλιδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας.
Την 3η δημοτική παράταξη, εκπροσώπησε τριμελής αντιπροσωπεία, υπό τον κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, με τη συμμετοχή της κας Θεοδώρας Μπουσδούκου και του κ. Γιώργου Μπράνη. Αν και ήταν επισήμως δηλωθέντες από εμένα, οι υπεύθυνοι της εν λόγω σύσκεψης φορέων, αρνήθηκαν -επιδεικτικά- να δώσουν το λόγο στον εισηγητή μας προκειμένου να τοποθετηθεί.
Λυπούμαστε που ορισμένοι δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν, ότι υπάρχουν και σχήματα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και συλλογικά και οι επισήμως δηλωθέντες εκπρόσωποί τους, σε διάφορες δραστηριότητες, να είναι άνθρωποι πέραν (του) ενός επικεφαλής. Ακόμη κι αν εκείνος που θα μιλούσε για το δικαίωμα μας στην υγεία, μπορεί να ‘ναι ένας «πιτσιρικάς», εκτός πολιτικών… κατεστημένων. Δεν τους παρεξηγούμε, ο καθείς όπως έχει μάθει.
Αναμένουμε λοιπόν, ως προς την ουσία, τις επόμενες ενέργειες από τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να προκύψουν -ορατά και κυρίως λειτουργικά- αποτελέσματα. Το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην υγεία, είναι αδιαπραγμάτευτο. Όπως και η αντίστοιχη πρόσβαση».

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

idoy o nymfios2015

Varouxis Leuteris

makis pasha2019

tsioris_pasha.png

apolumantikipasha 2013

dimitra pasha2019

patsios pasha2019

en kipo pasha

kalomirispasha2017

AIGLI PASHA
 

treorsipasha

athanasopoulospasxa2018 1

kotsorispasxa

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα