Ο Αγροτικός Σύλλογος Καρδαμά Καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε συγκέντρωση στις 29/1/2020 και ώρα 11 το πρωί που διοργανώνει η ΟΑΣ Ηλείας στον κόμβο του Αγ. Γεωργίου στον Πύργο Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, χαμένος πάει μόνο αυτός που δεν έγινε. Τα τελευταία χρόνια μετράμε συγκεκριμένα αποτελέσματα που μας έδωσαν μικρή ανάσα απέναντι στην καταιγιστική αντιλαϊκή επίθεση από την σημερινή και τις προηγούμενες

Γράφει ο Χρήστος Αθανάσουλας
Πρότυπο, μια λέξη που με βαραίνει και με «σκιάζει»… με αγχώνει… Με κάνει να σκέπτομαι και να ψάχνομαι κάθε στιγμή για όσα λέω, γράφω ή κάνω…

Σελίδες από την Αεροπορική ιστορία

Η ιστορία της εικονικής εμπλοκής ελληνικών και τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών κοντεύει να συμπληρώσει χρονικά μισό αιώνα, αφού οι γειτονικές προκλήσεις από αέρος έχουν τη ρίζα τους στις μαύρες μέρες της Κύπρου το 1974. Τότε ξεκίνησαν οι μαζικές είσοδοι των τουρκικών μαχητικών στο FIR Αθηνών. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν μόνο μεμονωμένα περιστατικά, στα οποία μόλις οι Τούρκοι αεροπόροι αντιλαμβανόταν την παρουσία της ελληνικής αναχαίτισης, αποχωρούσαν άμεσα.

 ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στην (οποιαδήποτε) ΑΛΗΤΕΙΑ και Κ@ΛΟΠΑΙΔΙΑ (Δεξιά ή Αριστερή)

Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Αρκετά πια με την ΑΛΗΤΕΙΑ – ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ και Κ_ΛΟΠΑΙΔΙΑ είτε είναι Δεξιά· είτε είναι Αριστερή· είτε είναι (δήθεν) Αναρχική· είτε είναι Σοσιαλιστική· είτε είναι Προσφυγική (!)· είτε Λαθρομεταναστευτική(!)· είτε είναι Συνδικαλιστική· είτε είναι εκ των Βορείων Προαστίων της Αττικής· είτε εκ του κεντρικού Ψυχιατρείου της Ελλάδας ΤΕΛΟΣ και ΤΕΛΕΙΑ για Πάντα. Βαρέθηκα τα μπουκάλια της μπύρας με βενζίνη· βαρέθηκα τα χημικά των Αστυνομικών· βαρέθηκα αυτό το Κωμικό Θέατρο μεταξύ των ΜΑΤ και των «Ανησυχούντων Επαναστατών». ΒΑΡΕΘΗΚΑ και ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ…

Ιδιαιτέρως παραγωγική και επί της ουσίας ήταν η συνάντηση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, για καίριας σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Η κα Βουλευτής συνοδευόταν από εκπροσώπους του αγροτικού χώρου, ενώ είχε πραγματοποιήσει πρότερη επικοινωνία με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και μεμονωμένους αγρότες της περιοχής.

Η πατρίδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στη δίνη μιας πολυεπίπεδης κρίσης, παρά την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.
Οι ίδιοι οι πολίτες, που βιώνουν τις δυσκολίες, γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια.

 Σε σχέση με τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την πλευρά της κυβέρνησης και τους σχεδιασμούς που αφορούν την Ηλεία, ο Μιχάλης Κατρίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Του Πτεράρχου (Ι) Γρηγορίου Δημ. Νούσια

‘‘Η μάχη του Γκιαούρη και του Χασάν’’. Πίνακας του Ντελακρουά, εμπνευσμένος από το ποίημα του Λόρδου Μπάϋρον, ‘‘Ο Γκιαούρης’’ (ο άπιστος), ο οποίος εκδικείται το θάνατο της ερωμένης του από τον Χασάν. Ποιός αμφιβάλλει; Πρόκειται για προαιώνια διαμάχη. Πρόκειται για τον διαχρονικό γεωπολιτικό δυϊσμό του expansion – containment. O λαίμαργος Χασάν πάντα να επιβουλεύεται το βιός του Γκιαούρη.

Τα φετινά Χριστούγεννα τα γιορτάζουμε σε ημέρες δύσκολες και ανήσυχες. Η ζωή μας απειλείται όλο και περισσότερο από θλίψεις, δοκιμασίες και βάσανα πολλά. Το φάσμα της φτώχειας, της ανεργίας, της κοινωνίας βίας διευρύνεται. Οι φωτιές πολέμου μεγαλώνουν, οι διωγμοί και η προσφυγιά των συνανθρώπων μας πληθαίνουν.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα