Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Κώστας Τζαβάρας για τη κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των Δήμων Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού και την εφαρμογή της τροπολογίας Κοντονή για τους μαθητές της Γ’ λυκείου των σχολείων που είναι κλειστά εξαιτίας του σεισμικού φαινομένου

Μεγάλη ανάσα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 δίνεται με τροπολογία που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή. Την τροπολογία κατέθεσαν οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Γεράσιμος Μπαλαούρας και αφορά τους πυρόπληκτους που έχουν οφειλές από «οικοδομικά» ένσημα σχετικά με την ανοικοδόμηση ή επισκευή των κατεστραμμένων ιδιοκτησιών. Η διάταξη προβλέπει την ελάφρυνση με δύο τρόπους:

Μια μεγάλη επιτυχία ήρθε για το ΕΕΕΕΚ Πύργου με τη συμμετοχή μας στη φετινή εκστρατεία ECOMOBILITY και FREE MOBILITY. Το ΕΕΕΕΚ Πύργου κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, κερδίζοντας το κορυφαίο βραβείο για την εργασία του και το βραβείο μουσικής έκφρασης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και ηπιαγωγείου  Βαρβάσαινας σε συνεργασία με την Μαγική –Διασκεδαστική Ομάδα «konstantin» σας προσκαλεί στις 12/05/2019, ώρα 18:00 (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου) και ημέρα Κυριακή,

Που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας, στον Πύργο

 Μια εκδήλωση που τα είχε τα πάντα. Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αρχαιολογικές αναφορές, επιστημονικές και τεκμηριωμένες  θέσεις για τη διεκδίκηση των πολιτισμικών αγαθών, ποίηση και πολλή μουσική και τραγούδι σχετική με το αντικείμενο της εκδήλωσης αθροίζοντας ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων του Πολιτισμού ,της Τέχνης και της Διανόησης ,της Μουσικής και της Ποίησης.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα