«Οι μάσκες έπεσαν. Ο δήθεν ανεξάρτητος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι στην πραγματικότητα είναι κομματικός εντεταλμένος του ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει πλάτες στην κυβέρνηση και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, κόντρα στην πλειοψηφία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η οποία υιοθέτησε και ανακοίνωσε ψήφισμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».

 Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Αν πάρουμε την ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και από την μια βάλουμε την Ανθρώπινη ύπαρξη και από την άλλη βάλουμε το Χρήμα (Ευρώ) τότε θα καταλάβουμε την εγκληματική και ευτελιστική συμπεριφορά των «ιθυνόντων» και «υπευθύνων» (εδώ και χρόνια) του θρυλικού δρόμου ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας επιθυμεί τη δημόσια τοποθέτηση όσον αφορά στο σημαντικό διαχρονικό και καίριο πρόβλημα των ογκολογικών ασθενών και των απαιτούμενων χημειοθεραπειών τους, σε σχέση και με την διάσταση που πήρε το θέμα πρόσφατα.

Συνάντηση με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Καράμπελα είχε την περασμένη Τετάρτη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος.

 Eκ μέρους όλων των Υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης εύχομαι χρόνια πολλά καλή χρονιά, με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Αγωνιστικά, δυναμικά, αποφασιστικά να δώσουμε τις μάχες, γιατί όντως οι μέρες και οι νύχτες που έρχονται είναι "γκαστρωμένες".

Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με νέο θεσμικό πλαίσιο, που έχει ως πυρήνα του την απλή αναλογική, την ενθάρρυνση της συμμετοχής, την αποδυνάμωση του δημαρχοκεντρικού μοντέλου και την αναβάθμιση της αυτοδιοικητικής δημοκρατίας.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα