Με μία κίνηση υψηλού συμβολικού χαρακτήρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Kαρδιολόγος Aντωνακόπουλος Παναγιώτης και οι συνεργάτες,του επισκέφθηκαν τον Δήμο Tρικκαίων (Τρικάλων) όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης κ Παπαστεργίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου αλλά και παράγοντες της περιοχής.

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού του Θεόδωρο Κόρδα και Βάσω Μπελόκα – Νικολαβγένη.

 Γράφει Πρεσβ. Νικόλαος Κατσηδήμας

 Διαπλέοντας το πέλαγος της Αγία και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, μία ακόμη αξιόλογη αλλά και επίκαιρη ομιλία, πραγματοποίησε το δραστήριο Παράρτημα της Ένωσης Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) Ηλείας, στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως στον Πύργο, για την Ελλαδική και Οικουμενική Ορθοδοξία, που βάλλονται σκληρά και ανελέητα στην χώρα μας, αλλά και παγκόσμια.

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, συγκλονίστηκαν όταν αντιλήφτηκαν ότι ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα, ο Παρθενώνας της Πελοποννήσου, το μνημείο που επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες όλου του κόσμου, καλύπτει τις ανάγκες υδροδότησής του με πανάρχαιο τρόπο συλλέγοντας το νερό της βροχής.

 - Για έναν άλλον σχεδιασμό διαχείρισης των απορριμάτων με γνώμονα τις εργατικές λαικές ανάγκες!

Η Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Αιγείρας και των γύρω περιοχών για να κλείσει ο ΧΥΤΑ που επιβαρύνει καθημερινά και με ολέθριο τρόπο το περιβάλλον και την ζωές των κατοίκων.

Αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες και με το βραβείο της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ των μελών της, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας ρομποτικής του 3ου ΓΕΛ Πύργου Pierre de Coubertin “RoboManiacs”, στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που έγινε την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Γαλάτσι Αττικής.

(…και στη φυλακή είν’ ωραία, άμα βρεις καλή παρέα…)

Δύο ώρες από την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, 19-3-2019, ώρα 8.35 το βράδυ, όταν μου δόθηκε ο λόγος κι είμαστε ακόμη στο ΘΕΜΑ ΜΗΔΕΝ… δηλαδή δεν είχε αρχίσει ακόμη η συζήτηση κανενός θέματος από την ημερήσια διάταξη ούτε το προ ημερήσιας… κι η συζήτηση απλωνόταν σε διάφορα θέματα. ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ:

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα