Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί στην τοπική κοινωνία, ορισμένα από τα σημεία που έχει θέσει ο επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Νίκος Διαμαντόπουλος, από καιρό πριν, με τελευταία αναφορά στο Σώμα, ήδη από τις 19-3-2019:

- Διάνοιξη δρόμων στην Αμαλιάδα και παραδείγματα συγκεκριμένων σημείων: 1) Προέκταση Αντωνίου Πετραλιά, επί της οδού Παπαγιαννοπούλου και μέχρι την Ελευθερίου Βενιζέλου & 2) επί της οδού Έλλης.
- Πολιτιστικές δραστηριότητες: 1) Φεστιβάλ Νεολαίας 2) Ολυμπιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας 3) Ολυμπιακός Δρόμος.
- Μείωση ή δωρεάν απόδοση λογαριασμών ύδρευσης και δημοτικών τελών για άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων και τους οικονομικά ασθενέστερους.
- Μείωση ή μηδενική αποτύπωση δημοτικών τελών κ.τ.λ. όσον αφορά νέες -μικρές- επιχειρήσεις, για τα πρώτα χρόνια δραστηριότητάς τους.
- Στρατηγικός πολιτιστικός και τουριστικός σχεδιασμός και προγραμματισμός.
- Επαναφορά τού αιτήματος για κλείσιμο των ανοιχτών σημείων στα πεζοδρόμια της Αμαλιάδας που έχουν μείνει έτσι εδώ και χρόνια και είναι άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών.
- Αναφορά στην επούλωση λακκουβών σε διάφορους δρόμους καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με τις ακολουθούμενες διαδικασίες για ανάλογες και τεχνικές παρεμβάσεις σε Αμαλιάδα και Κοινότητες.
Η νεανική ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, όπως αναφέρει το στέλεχός της κα Ευανθία Φλεβοτόμου, αν και δεν θέλησε να συμμετάσχει στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ωστόσο εξακολούθησε να καταθέτει ιδέες και προτάσεις που προέρχονται κυρίως, από τα μέλη της 3ης δημοτικής παράταξης, για τις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών, για την Ήλιδα του Ολυμπισμού και του μέλλοντος.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα