Ένας 45χρονος Πατρινός κι ένας Βρετανός υπήκοος μετέφεραν παράνομα τουρίστες, στο όνομα τουριστικής εταιρείας με την οποία δεν είχαν καμία σχέση.
Ο Βρετανός λειτουργούσε ως "κράχτης", που προσέλκυε τουρίστες, με πρόσχημα την υποτιθέμενη συνεργασία του με την γνωστή τουριστική εταιρεία- χωρίς να έχει εξουσιοδότηση- προκειμένου να τους μεταφέρει σε τουριστική περιήγηση, από το Κατάκολο στην Ολυμπία.
Οι τουρίστες με λεωφορείο το οποίο ανήκε σε πρακτορείο της Αθήνας, και είχε εκμισθωθεί από το τουριστικό γραφείο της Πάτρας, με οδηγό 45χρονο Πατρινό, πραγματοποιούσαν τουριστική περιήγηση,

έχοντας καταβάλλει εισιτήριο, χωρίς όμως καμία εξασφάλιση για την ασφάλεια τους.
Όπως διαπιστώθηκε για τον 45χρονο οδηγό, δεν κατέχει άδεια επαγγελματία οδηγού, ενώ δεν ανήκε στο προσωπικό τουριστικού γραφείου και η απασχόλησή του, ήταν παράνομη.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε επίσης, ότι το λεωφορείο, δεν διέθετε και τα προβλεπόμενα συνοδευτικά παραστατικά, δε διέθετε μισθωτήριο συμβόλαιο μεταξύ των δύο γραφείων, ενώ ο οδηγός δεν κατείχε φύλλο πορεία,ς ως όφειλε.
Οι επιτήδειοι είχαν εμφανιστεί στο Κατάκολο, ως εκπρόσωποι τουριστικής εταιρείας, με την οποία όμως δεν είχαν ποτέ συνεργασία.
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία επαγγελματικών του κλάδου, με την επίσημη τουριστική επιχείρηση, διαπίστωσαν την απάτη, και κατήγγειλαν την παράνομη δραστηριότητα, στην Αστυνομία.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.
Πηγή: news.gr

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα