Η άτυχη γυναίκα πιθανόν έχασε τη ζωή της από αιφνίδια παθολογικά αίτια κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών και στη συνέχεια πεινασμένα ζώα τράφηκαν με το σώμα της.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κάρυστο στο άκουσμα της είδησης για το τι συνέβη τελικά στην 81χρονη που ζούσε μόνη της σε αγροικία στην περιοχή Λάλα και είχαν χαθεί τα ίχνη της επί 20 ήμερες.

Ο μόνος που την αναζήτησε ήταν ένας 40χρονος και συγκεκριμένα ο νοικάρης της που νοίκιαζε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, στην πόλη της Καρύστου.
Μάταια επί σειρά ημερών την αναζητούσε στο τηλέφωνο και έτσι χθες το απόγευμα ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου Εύβοιας, άντρες του οποίου πήγαν στην αγροικία και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά μακάβριο θέαμα.
Στο προαύλιο εντοπίστηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση δύο ανθρώπινα κάτω άκρα μέσα σε παντελόνι, στο ένα πόδι ήταν φορεμένη μία γαλότσα για αγροτικές εργασίες και η δεύτερη βρέθηκε βγαλμένη και πιο μακριά. Στον ίδιο χώρο που η άτυχη ηλικιωμένη διατηρούσε οικόσιτα ζώα, βρέθηκαν νεκρά από ασιτία δύο αρνάκια, 10 κοτόπουλα και άλλα 4 αρνάκια ζωντανά αλλά εμφανώς υποσιτισμένα.
Γύρω από το σπίτι υπήρχαν και πολλά αδέσποτα σκυλιά καθώς η ηλικιωμένη ήταν ιδιαίτερα φιλόζωη και φρόντιζε πολλά αδέσποτα ζώα. Όσο και αν έψαξαν στην γύρω περιοχή, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ το σπίτι δεν έφερε εικόνα παραβίασης ή έρευνας.
Αν και θεωρείται από τις Αρχές πως πρόκειται για την ηλικιωμένη έχει ληφθεί και γενετικό δείγμα για την διενέργεια τεστ DNA, ώστε να υπάρξει και επίσημη ταυτοποίηση.
Από τις Αρχές καθώς δεν υπάρχει σώμα για να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα, εικάζεται ότι η ηλικιωμένη κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών εντός της αγροικίας της, έχασε την ζωή της από αιφνίδια παθολογικά αίτια και πεινασμένα ζώα τράφηκαν με το σώμα της. Έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου Εύβοιας.
ΠΗΓΗ: NEWS247

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan_tsioris_note.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα