Πραγματικότητα ή σενάριο;

Μια τρομακτική υπόθεση που αφορά τον ομαδικό βιασμό ενός νεαρού ζευγαριού φέρνουν στην δημοσιότητα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία που υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει γνώση για τέτοιο περιστατικό. Ωστόσο, η υπόθεση δημοσιεύεται με πολλές λεπτομέρειες και έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένα ζευγάρι νεαρών που επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπαρ εγκλωβίστηκε από άγνωστους αλλοδαπούς, όταν πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Veso Mare. Οι δράστες, που λέγεται ότι ήταν οκτώ, ακινητοποίησαν το αγόρι και βίασαν κατά φύση και παρά φύση το κορίτσι αλλεπάλληλες φορές. Στην συνέχεια, λένε οι ίδιες πληροφορίες, βίασαν ομαδικά και τον νεαρό συνοδό της κοπέλας και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους όταν ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους!
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική κάποιου νοσοκομείου - χωρίς να αναφέρεται ποιου - έχοντας υποστεί αφαίρεση μήτρας, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως κατέληξε! Όσο για το νεαρό που φέρεται να είναι ηλικίας γύρω στα 25, λέγεται ότι παρακολουθείται από ειδικούς στην ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου καθώς υπέστη ισχυρό σοκ! Η Ασφάλεια της Πάτρας, πάντως, αρνείται ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό, αν και τα πατρινά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν, ώστε να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις.
 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα