Με μια φαντασμαγορική μουσική βραδιά ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας οι εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2018 «5ο Αγάπης Δένδρον».

Ο διεθνής τενόρος και τρομπετίστας Ευάγγελος Γιαμούρης χάρισε στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές με ένα κονσέρτο αφιερωμένο στην αγάπη και τον έρωτα. Ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο πασίγνωστες μελωδίες του κλασσικού ρεπερτορίου, αλλά και του μπελκάντο, όπως «Music of the night», «Caruso», «O sole mio», «Cante partiro», αλλά και γνωστά ελληνικά τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, συνδυάζοντας την ζεστασιά της φωνής του Αντρέα Μποτσέλι, τον ερωτισμό του Χούλιο Ιγκλέσιας και το αισθησιακό παίξιμο του τρομπετίστα Κρις Μπόντι. Στο πιάνο τον συνόδευσε ο εξαιρετικός πιανίστας Χρήστος Τσατσαμπάς.
Το αμφιθέατρο του Πολυχώρου «πλημμύρισε» από τον κόσμο, καθώς το κοινό της Ηλείας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Ήλιδας και πολλές φορές έδειξε τον ενθουσιασμό του στον καλλιτέχνη, όταν ζητούσε να σιγοτραγουδήσουν μαζί αγαπημένα τραγούδια.
Ο Ευάγγελος Γιαμούρης είναι ένας Διεθνούς φήμης καλλιτέχνης που πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει εμφανιστεί στο «Lincoln Center» της Νέας Υόρκης, στο University of Miami, ενώ στην Ελλάδα έχει τραγουδήσει στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής και σε πολλούς άλλους χώρους Τέχνης και Πολιτισμού.
Την βραδιά –αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης– έκλεισε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον καλλιτέχνη και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ο Δήμος Ήλιδας πρόσφερε μια ακόμη εξαιρετική εκδήλωση με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό, όπως άλλωστε συμβαίνει από την ημέρα που άνοιξε τις πύλες του ο νέος Πολυχώρος.
Για την ομαλή διοργάνωση του κονσέρτου πολύτιμη ήταν η συμβολή χορηγών και του Κοινωφελούς Σωματείου «Πύρρων ο Ηλείος».

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan_tsioris_note.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα