«Τρέχει» για την τήρηση των δεσμεύσεων

Επί ποδός ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, πραγματοποιεί αυτοψίες και επιθεωρήσεις σε έργα του δήμου Ήλιδας και δρομολογεί όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση και λειτουργία τους, καθώς είναι αποφασισμένος να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ‘υπόθεση’ Νοσοκομείο Αμαλιάδας, σε ότι αφορά την διαμόρφωση του χώρου για την τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου και την διαμόρφωση της νέας πτέρυγας επειγόντων περιστατικών, όπου εγκαθίσταται και σύγχρονη ψηφιακή ακτινολογική δομή.
Χθες ο κ. Λυμπέρης πραγματοποίησε την τρίτη κατά σειρά αυτοψία στο χώρο, συνοδευόμενος από τον δωρητή του αξονικού τομογράφου και αντιδήμαρχο Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκο, τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Χριστοφόρου και την δημοτική σύμβουλο Αλεξία Κοτσαύτη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον αν. διοικητή Ιωάννη Χουζούρη, ολοκληρώθηκε η διοικητική πράξη παραλαβής του υπογείου και του ισογείου της νέας πτέρυγας και είναι θέμα ημερών η ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ, ενώ ο δήμος θα προχωρήσει στην διαμόρφωση του αύλειου χώρου και δρομολογείται και η αποκατάσταση των όποιων φθορών στο χώρο της νέας πτέρυγας, καθώς αναμένεται και η τέλεση των εγκαινίων εντός του Οκτωβρίου.
Αμέσως μετά το Νοσοκομείο ο κ. Λυμπέρης επισκέφθηκε την περιοχή της ‘Τριανταφυλλιάς’ και πραγματοποίησε αυτοψία στο υπό εκτέλεση έργο κατασκευής του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων, παρουσία και επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έκανε έλεγχο στο χώρο.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα