Χρωστούν σε μανάβη, μπακάλη, φούρναρη!

Τους έχουν κόψει τα τηλέφωνα!

Σε λίγο, θα τους κόψουν και το φαγητό!

 Ο λόγος για το Δημόσιο Γηροκομείο Πύργου.

Οι 25 γέροντες, εκεί, ζουν σε ένα κτίριο ερείπιο. Στους τοίχους, και κυρίως σε αυτούς που βρίσκονται πάνω από το προσκέφαλο των γερόντων υγρασία και

πεσμένοι σοβάδες. Το κτίριο, όπως λέει στην κάμερα του IliaPress ο Διευθυντής, κ. Ευαγγ. Φωτεινόπουλος, δεν έχει ανακαινισθεί από τότε που χτίστηκε, δηλαδή το 1970!

80.000 ευρώ είχε υποσχεθεί το υπουργείο Υγείας για την ανακαίνισή του. Απλώς, το Υπουργείο... ξέχασε να γράψει το ποσό στον προϋπολογισμό του, για να μπορέσουν να εκταμιευθούν τα χρήματα...

Το προσωπικό αριθμεί όλα κι όλα 10 άτομα τα οποία καλύπτουν τις θέσεις των νοσηλευτών, μαγείρων, καθαριστριών. Στο Γηροκομείο θα έπρεπε να δουλεύει το διπλάσιο προσωπικό!

Οι 3 νοσηλευτές που υπάρχουν δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις βάρδιες. Έτσι, το ίδρυμα δεν μπορεί να δεχθεί άλλους γέροντες.

Τα έτη 2011 και 2012 το γηροκομείο δεν έχει επιχορηγηθεί ούτε με 1 ευρώ!

Το κούρεμα του χρέους χτύπησε και τις καταθέσεις του για τις ανάγκες των γερόντων. Αυτή τη στιγμή, το ταμείο είναι μείον!

Το Δημόσιο Γηροκομείο Πύργο καταρρέει. Και δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς για να συγκρατήσει αυτή την κατάρρευση.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα