Ικανοποιημένοι οι χειρουργοί Παν. Κοροβέσης, Χρ. Δημάκης, Βαγγ. Παπαγεωργίου

 Μιάμιση ώρα στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, ο χειρουργός – Ορθοπεδικός κ. Παναγιώτης Κοροβέσης, ο νευροχειρουργός κ. Χρήστος Δημάκης και το υπόλοιπο ιατρικό τιμ, πραγματοποίησαν μία λεπτή και άκρως σοβαρή χειρουργική επέμβαση στον 23χρονο Χρήστο Φ. Δημόπουλο.

Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο IliaPress, τόσο ο κ. Κοροβέσης, όσο και ο κ. Δημάκης, η σημερινή χειρουργική επέμβαση στον αυχένα του Χρήστου, που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει, απλά περίμεναν την κατάλληλη

μέρα, εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.

Ο Φώτης Δημόπουλος, φανερά συγκινημένος και γεμάτος αγωνία για την πορεία της υγείας του παιδιού του, δήλωσε στο IliaPress: «Δεν βρίσκω λόγια για να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς το άξιο Πυργιωτόπουλο, τον άνθρωπο και επιστήμονα κ. Παναγιώτη Κοροβέση. Από την πρώτη μέρα που χτύπησε ο Χρήστος μου, βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους εδώ θεράποντας, άξιους, γιατρούς του Νοσοκομείου Πύργου. Και σήμερα ήρθε με δύο βοηθούς του και χειρούργησε το παιδί μου, τελείως αφιλοκερδώς. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως επίσης αιώνια θα είμαι ευγνώμων στον κ. Χρήστο Δημάκη, τον κ. Βαγγέλη Παπαγεωργίου, τον κ. Χ. Χριστόπουλο και όλους του γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισε και φροντίζει τον γιό μου. Προσεύχομαι γι αυτούς και παρακαλώ να προσεύχονται και αυτοί να γίνει καλά το παιδί μου. Επίσης θα ήταν μεγάλη μου παράληψη αν δεν ευχαριστούσα όλους και τον καθένα ξεχωριστά, όσους ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια του Χρήστου».

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα