Ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας βρίσκονται αυτή την ώρα και απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον των εργατών από το Μπαγκλαντές στη Μανωλάδα.

Εις βάρος τους έχουν ασκηθεί, από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά

συρροή, για ηθική αυτουργία στην απόπειρα, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Ο συνήγορος του 39χρονου είπε ότι οι αλλοδαποί κινήθηκαν απειλητικά, ενώ ο πελάτης του αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό.
Ο δικηγόρος του 21χρονου και του 27χρονου, ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος διάθεση, ούτε υπήρχε σκοπός να γίνει ζημιά. Πρόσθεσε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών.
Όσον αφορά τον 57χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου, το αν θα απολογηθεί στο νοσοκομείο ή θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας του.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα