Σε απόσταση αναπνοής από το Γενικό Νοσοκομείο!

 Στη Συντριάδα Πύργου, πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, υπάρχει έκταση που ανήκει στον Δήμο Πύργου. Εκεί, όποιος προλάβει, (πάντα κρυφά), πετάει ό,τι άχρηστο έχει. Με λίγα λόγια, έχει δημιουργηθεί μια χαβούζα.Από καιρού εις καιρόν, ο Δήμος βάζει φωτιά στη χαβούζα. Με αποτέλεσμα οι περίοικοι, εκτός της δυσοσμίας, να περνούν μια κόλαση από τους καπνούς και να μην μπορούν να ανασάνουν.

Στο παρελθόν το

IliaPress είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Σε βίντεο είχε καταγράψει δηλώσεις αγανακτισμένων πολιτών, που ζητούσαν από τον

Δήμο Πύργου να κλείσει τη χαβούζα. Από τον Δήμο ισχυρίστηκαν πως στο μέρος εκείνο, μόνο μπάζα και κλαριά αδειάζουν.

Και εμείς ρωτάμε: Παλιά στρώματα, παλιά έπιπλα, πλαστικά και άλλα σκουπίδια, εκεί πως βρέθηκαν;
Όπως προείπαμε, κάπου - κάπου βάζουν μια φωτιά, φουντώνει ο τόπος, οι καπνοί πνίγουν την περιοχή, οι περίοικοι θέλουν αντιασφυξιογόνες μάσκες για να ανασάνουν, φωνάζουν αλλά δεν τους ακούει κανείς.
Έτσι και χθες, μια από τα ίδια. Πάλι έβαλαν φωτιά στη χαβούζα, επόπτευαν δύο μηχανήματα και τρία μικρά υδροφόρα αυτοκίνητα του Δήμου, μήπως ξεφύγει η φωτιά.
Κάποιος περίοικος ζήτησε βοήθεια από την Πυροσβεστική Πύργου. Σε λίγα λεπτά δύο πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο, κατέσβησαν τη φωτιά και το μαρτύριο των ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή πήρε προσωρινά τέλος, μέχρι που να ανάψει νέα φωτιά!
Η χαβούζα της Συντριάδας πρέπει άμεσα να κλείσει, δεδομένου πως σε απόσταση 300 μέτρων ευρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου!

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα