Είναι και οι δύο νέοι, συγχωριανοί, από ένα χωριό της Ζαχάρως, όμως τους χωρίζουν διαφορές και έχουν γίνει εχθροί. Προχθές, ο ένας, για να εκδικηθεί τονSKYLOS_5 άλλον, του σκότωσε στο κυνήγι το σκυλί του. «Είμαστε μια ομάδα από 14 άτομα», μας λέει ο ιδιοκτήτης του κυνηγόσκυλου. «Κυνηγάμε αγριογούρουνα και το σκυλί το είχαμε αγοράσει 14.000 ευρώ, βάζοντας όλοι το μερτικό μας. Προχθές είχαμε πάει, όλη η ομάδα, σε μια τοποθεσία ανάμεσα στα χωριά της Ζαχάρως Κοστομέρα και Μηλέα. Κάποια στιγμή το σκυλί μας «έβγαλε» ένα γουρούνι και κυνηγώντας το απομακρύνθηκε. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα από 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και αυτός που έχουμε διαφορές. Αυτός, όταν είδε το σκυλί, σήκωσε το όπλο του, το πυροβόλησε και το σκότωσε μπροστά στα μάτια μου, πριν προλάβω να κάνω κάτι. Κατόπιν έφυγε τρέχοντας και χάθηκε. Καλέσαμε τη θηροφυλακή και την Αστυνομία και στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως, που πήγαμε αργότερα, υποβάλαμε μηνύσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αργά το βράδυ της Κυριακής παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Ζαχάρως, όπου και κρατήθηκε. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Πύργου για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ζήτησε και πήρε αναβολή, και θα δικαστεί την Τετάρτη.

Όπως μας είπαν όσοι γνωρίζουν τους άγραφους νόμους των κυνηγών αγριόχοιρου, σε τέτοια περιστατικά, φτάνει μια σπίθα για να γίνει το κακό και να χαθούν ανθρώπινες ζωές!

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα