Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που μπορεί να συμβεί όταν αποφασίσουμε να φάμε σε ένα εστιατόριο είναι να λάβουμε άλλο πιάτο από αυτό που παραγγείλαμε. Παραδόξως, ένα εστιατόριο στο Τόκιο, το Tokyo Maggie, προσφέρει ακριβώς αυτό. Το εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή Toyosu του Τόκιο και προσλαμβάνει σερβιτόρους με άνοια.

Το εστιατόριο ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά στις 2 Ιουνίου μέχρι τις 4 του ίδιου μήνα, αλλά συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά. Οι οι σερβιτόροι πάσχουν όλοι από άνοια οπότε οι παραγγελίες πολλές φορές είναι λάθος και τα πιάτα που φτάνουν στο τραπέζι διαφορετικά από αυτά που

θέλει ο πελάτης. Ωστόσο, αυτή η έννοια της έκπληξης είναι η ιδιαιτερότητα που ζητούν πολλοί. Ο blogger τροφίμων Mizuho Kudo αναφέρει ότι σκοπός της λειτουργίας του είναι να καταλάβει ο κόσμος πώς είναι οι άνθρωποι με την εν λόγω πάθηση και να αλλάξουν την αντίληψή τους γι' αυτούς, συνειδητοποιώντας ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως μέλη της κοινωνίας.
Ο ίδιος παρήγγειλε ένα χάμπουργκερ, αλλά τελικά έφτασε να τρώει ζυμαρικά, που αποδείχθηκαν απροσδόκητα νόστιμα. Ο Kudo είπε ότι οι σερβιτόροι ήταν γεμάτοι χαμόγελα και καλή διάθεση, κάτι που ανεβάζει τη δημοτικότητα του εστιατορίου, το οποίο αναμένεται να μείνει ανοιχτό  για να τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

output K8axPI

dimitraopoulou2018

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Clear (night), 16 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:23 am   |   Δύση ηλίου: 7:29 pm
84%     11.3 km/h     34.236 bar
Πρόβλεψη
Κυρ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 32 °C
Δευ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 28 °C
Τρι Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 28 °C
Τετ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 23 °C
Πεμ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 23 °C
Παρ Χαμηλή: 15 °C Υψηλή: 23 °C
Σαβ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 24 °C
Κυρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 26 °C
Δευ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 23 °C
Τρι Χαμηλή: 11 °C Υψηλή: 24 °C

Πρωτοσέλιδα