Τουρκική ομάδα αποφάσισε να πουλήσει ταλέντα της για να αγοράσει γίδες - Ποιο είναι το σκεπτικό του προέδρου, με δικά του λόγια

Η τουρκική ομάδα ποδοσφαίρου Gulspor πούλησε 18 παίκτες της ομάδας νέων και αγόρασε 10 γίδες σε μια προσπάθειά της να αποκομίσει περισσότερα χρηματικά οφέλη "από πωλήσεις γάλακτος" που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Kenan Büyüklebleb δήλωσε πως η κίνηση αυτή ήταν αναγκαία καθώς υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων πόρων μιας και η τουρκική κυβέρνηση δεν επιχορηγεί τις τουρκικές ομάδες νέων που αγωνίζονται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Επίσης, είναι ιδιαιτέρως δύσκολη η εξεύρεση χορηγών για τη Gulspor.
"Πρέπει να έχουμε σταθερά έσοδα", δήλωσε ο Büyüklebleb στο CNN Turkey. "Είμαστε σε δεινή θέση αφού δεν έχουμε υποστήριξη από κυβερνητικούς ή ιδιωτικούς παράγοπντες. Πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε επενδύσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά που παίζουν στον σύλλογό μας", είπε.
Η ομάδα αποκόμισε 15.000 τουρκικές λίρες (σχεδόν 2.600 δολάρια) μετά την πώληση των 18 παικτών και υπολογίζει πως θα κερδίσει επιπλέον 5.000 λίρες από τις πωλήσεις γάλακτος μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα για να καλύψει τις δαπάνες του συλλόγου.
"Αναμένουμε κέρδη 4.000-5.000 λιρών τους επόμενους μήνες. Παράλληλα, θα αγοράσουμε περισσότερα ζώα. Μετά από έξι χρόνια υπολογίζουμε να έχουμε 140 γίδες στον σύλλογό μας", δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας.
Η Gulspor έχει την έδρα της στην πόλη Ισπάρτα της Τουρκίας και ιδρύθηκε το 1954. Δεν ξέρουμε αν το... επιχειρηματικό πλάνο με τις γίδες θα πιάσει, πάντως η ομάδα κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή μετά την απόφαση του προέδρου της. Κοινώς, στόχος επετεύχθη.
Πηγή: news247

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα