Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για θύματα

Μετά το τέλος του εντός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ, ο ιδιοκτήτης της Λέστερ -όπως συνηθίζει- πήρε το ελικόπτερό του και αποχώρησε από το γήπεδο της ομάδας.

Λίγο αργότερα, αυτό έπεσε σε πάρκινγκ έξω από το «King Power Stadium», με αποτέλεσμα να συντριβεί. Μάλιστα, από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη φωτιά στον χώρο που έγινε το συμβάν.
Ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και οτιδήποτε σχετικό, ενώ περιμένουμε περισσότερα πράγματα να γίνουν γνωστά. Πάντως, υπάρχει αγωνία τόσο για τον Βισάι Στριβανταναμπράβχα όσο και για όσους ενδεχομένως να εμπλέκονται στο συμβάν.
Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα και τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκείνο άρχισε να στροβιλίζει λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν στη συνέχεια γνωστά, ο επικεφαλής της διοίκησης των «αλεπούδων» βρισκόταν όντως μέσα στο ελικόπτερο, αλλά δεν έγινε τίποτα γνωστό για την τύχη που είχε. Επίσης, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονται και σε όσους δεν ήταν μέσα στο ελικόπτερο, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή, να είναι μεταξύ αυτών.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως δεν υπάρχει η βεβαιότητα του τι έχει γίνει και όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: newsbeast

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan_tsioris_qashqai.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα