Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, που κόστισε τη ζωή σε 14 ναυτικούς, ενώ το υποβρύχιο βρισκόταν σε αποστολή στα ρωσικά χωρικά ύδατα.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε ρωσικό υποβρύχιο που βρισκόταν σε αποστολή στη θάλασσα του Μπάρεντς.
Το τραγικό γεγονός ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αφού η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται σύμφωνα με τους Ρώσους αξιωματούχους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το υποβρύχιο βρισκόταν στα ρωσικά χωρικά ύδατα, η φωτιάκατασβέσθηκε, και αυτή την στιγμή το βαθυσκάφος βρίσκεται στον ναύσταθμο του Σεβερομόρσκ στην Θάλασσα του Μπάρεντς, ενώ έχει δοθεί εντολή για την διεξαγωγή έρευνας ώστε να διαλευκανθούν τα αιτία της πυρκαγιάς.
«Την 1η Ιουλίου στα ρωσικά χωρικά ύδατα 14 ναύτες υποβρυχίων που επέβαιναν σε επιστημονικό ερευνητικό βαθυσκάφος, που είχε αποστολή να μελετήσει τον θαλάσσιο χώρο κοντά στον πυθμένα και τον πυθμένα του Ειρηνικού για σκοπούς του Πολεμικού Στόλου της Ρωσίας , έχασαν την ζωή τους, όταν προκλήθηκε πυρκαγιά κατά την διάρκεια βιομετρικών μετρήσεων, με αποτέλεσμα να υποστούν δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις», ανέφερε ακριβώς η επίσημη ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2000 το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο «Κουρσκ» βυθίστηκε στην Θάλασσα του Μπάρεντς, ύστερα από δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν στο πρωραίο του τμήμα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους και τα 118 μέλη του πληρώματος.
πηγή: news247

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα