ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Ο αξιολάτρευτος Χένρι είναι ένας γατούλης 2ετών από την Αλάσκα, με ειδικές ανάγκες. Εκείνο που τον κάνει ξεχωριστό δεν είναι μόνο η ομορφιά του, καθώς πρόκειται για έναν κανελή πανέμορφο γάτο, αλλά και το αξιοθαύμαστο πατρικό του ένστικτο.
Ο Χένρι πάσχει από παρεγκεφαλιδική υποπλασία, πιο απλά από το σύνδρομο ταλαντευόμενου μικρού γατιού. Αυτό τον κάνει ασταθή και να μην μπορεί να πηδήξει.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν το αφεντικό του, η Χέδερ Μιούεντς, από τη φιλοζωική οργάνωση Ketchikan Humane Society, έλαβε ένα κουτάκι με  6 γατάκια τριών εβδομάδων τα οποία είχαν εγκαταλείψει στην άκρη του δρόμου.  Μόλις της παραδόθηκαν, η γυναίκα άρχισε να τα φροντίζει όλο το 24ωρο. Όταν ξαφνικά ο Χένρι ανακάλυψε τους μικρούς του συγκάτοικους έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα του. Το πατρικό του ένστικτο ξεχείλισε!

Αμέσως, πήρε ένα και άρχισε να το γλύφει με…μανία!
Όπως λέει η Χέδερ Μιούετς, για τον Χένρι αυτό ήταν ένα είδος θεραπείας. Περνούσε ώρες δείχνοντας τη στοργή του στα γατάκια.
 Ο γατούλης και τα 6 γατάκια δέθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

 

Αφού μεγάλωσε τα πρώτα γατάκια, συνέχισε την υπέροχη δουλειά που κάνει με άλλα 3! Τα αγκάλιασε, τα φρόντισε τα αγάπησε!
Και αν νομίζατε ότι έχει μείνει μόνο σε αυτά, κάνετε λάθος!

Άλλα δύο αδέσποτα μικρούλια, έχουν τον Χένρι μπαμπά τους, τα πλένει, τα ησυχάζει, τα κοιμίζει!

Όπως λέει η υπεύθυνη, όλα τα γατάκια που περνούν την πόρτα της φιλοζωικής αυτής οργάνωσης βρίσκουν έναν υπέροχο μπαμπά, που ξεπερνά τις δικές του δυσκολίες και τους προσφέρει αγάπη και στοργή, τον Χένρι!

Με πληροφορίες από: animalchannel.co

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα