Υλικά 

4 λεμόνια, κατά προτίμηση βιολογικά ακέρωτα 
2 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού

1 φλιτζάνι ζάχαρη
4 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση
Ξύνουμε ελαφρά τη φλούδα των τριών λεμονιών σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Κόβουμε το τέταρτο λεμόνι σε λεπτές ροδέλες και τα βάζουμε τα μέσα στο κατσαρολάκι.
Προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και βράζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε το νερό από τα λεμόνια και το ξύσμα. Τα ξαναβάζουμε στο κατσαρολάκια και τα καλύπτουμε με ακόμη ένα φλιτζάνι νερό. Σιγοβράζουμε πάλι και ξαναστραγγίζουμε. Τα ξαναρίχνουμε μέσα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και τα 2 φλυτζάνια νερού. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο/χαμηλό. Σιγοβράζουμε μέχρι το μείγμα να αρχίζει να γίνεται παχύρευση. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε με τη μαρμελάδα το βάζο μας. 

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

idoy o nymfios2015

Varouxis Leuteris

makis pasha2019

nissan_tsioris_micra.png

apolumantikipasha 2013

dimitra pasha2019

patsios pasha2019

en kipo pasha

kalomirispasha2017

AIGLI PASHA
 

treorsipasha

athanasopoulospasxa2018 1

kotsorispasxa

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα