Μερικά μικρά καθημερινά προβλήματα μπορούν να μετατρέψουν σε κόλαση τη ζωή μας στο σπίτι... Όχι πια! Σύγχρονοι "Macgyver" που κυκλοφορούν ανάμεσά μας βρήκαν τις λύσεις που θα μας κάνουν να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Πόσες φορές βρεθήκατε αντιμέτωποι με μία... μίνι "κρίση" στο σπίτι που σας χαλάει τη διάθεση και τρώει τον πολύτιμο χρόνο σας; Ως γνωστόν όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει λύση. Και τις πιο πολλές φορές, η λύση αυτή είναι μπροστά στα μάτια μας, χωρίς να τη βλέπουμε ή χωρίς να το γνωρίζουμε. Στην εποχή του Ίντερνετ τα πράγματα γίνονται ωστόσο πιο εύκολα. Και αμέτρητοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τη "γνώση" τους, προσφέροντας γρήγορες, απλές και πάμφθηνες λύσεις.
Θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι και δεν έχετε ανοιχτήρι; Δεν μπορείτε να καθαρίσετε κρεμμύδια χωρίς τρέξουν ποτάμι τα δάκρυα; Σε αυτά και άλλα προαιώνια ερωτήματα απάντησαν χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο, δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές τους. Η ιστοσελίδα Quora.com (μια πλατφόρμα που βρίσκει απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις) συγκέντρωσε όλες αυτές τις "σπιτικές" και ευφάνταστες ευρεσιτεχνίες και μας τις παρουσιάζει.

Πώς να "χακάρεις" το ασανσέρ
Θέλεις να φτάσεις μια ώρα αρχύτερα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις περιττές "στάσεις" σε όλους τους ορόφους στους οποίους κάποιος κάλεσε τον ανελκυστήρα (και το πιθανότερο - και πιο εκνευριστικό - είναι ότι έφυγε αφού βαρέθηκε να περιμένει); Απλώς κρατάς παρατεταμένα πατημένο το κουμπί για το κλείσιμο της θύρας του ανελκυστήρα ( >|< ) και κάνεις το ίδιο και με το κουμπί του ορόφου στον οποίο θέλεις να πάς. Μόλις ξεκινήσει το ασανσέρ απελευθερώνεις και τα δύο κουμπιά. Θα φτάσεις πρώτος και οι άλλοι θα... περιμένουν

Πώς να ξαναζεστάνεις την πίτσα χωρίς να ξεραθεί
Απλώς βάζεις δίπλα της στο φούρνο μικροκυμάτων ένα ποτήρι νερό. Η πίτσα δεν θα ξεραθεί και θα μείνει το ίδιο αφράτη και ζουμερή όπως την πρώτη μέρα.

Πώς να ανοίξεις ένα μπουκάλι χωρίς ανοιχτήρι
Απλώς καρφώνεις ένα κλειδί σε γωνία 45 μοιρών στο φελλό. Γυρνάς και τραβάς. Το πρόβλημα λύθηκε!

Πώς να φτιάξεις το δικό σου ηχοσύστημα για το iPhone σου
Κάνεις μια εσοχή στην μέση του ρολού του χαρτιού κουζίνας, τοποθετείς μέσα το smartphone σου, στις άκρες του ρολού βάζεις δύο πλαστικά ποτήρια κι απολαμβάνει την μουσική όσο δυνατά θέλεις...

Πώς να μην "νερώνει" ο παγωμένος καφές
Μέσα στην παγοθήκη σου, παγώνεις και λίγο καφέ... Μα καλά, δεν το είχες σκεφτεί μόνος σου;

Πώς να μετατρέψεις τις μπαταρίες "ΑΑΑ" σε "ΑΑ"
Έχεις πιο μικρές μπαταρίες από αυτές που παίρνει το τηλεκοντρόλ σου; Μην τρελαίνεσαι! Απλώς καλύπτεις το κενό πάνω από τον θετικό πόλο (+) της μπαταρίας με ένα μπαλάκι από αλουμινόχαρτο...

Πώς να καθαρίσεις κρεμμύδια χωρίς να κλαις
Ξεφλουδίζεις και κόβεις τις άκρες. Τα βουτάς σε παγωμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα. Τώρα μπορείς να φτιάξεις στιφάδο!

Πώς να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο χωρίς ζημιές
Δοκίμασε να περάσεις ένα κομμάτι σελοτέιπ ή άλλη κολλητική ταινία στο κενό ανάμεσα από τα πλήκτρα. Ψίχουλα, σκουπιδάκια και σκόνες εξαφανίζονται στο "πι και φι" χωρίς κίνδυνο καταστροφής!

Πώς να φορτίσεις πιο γρήγορα το κινητό
Αυτό είναι και λίγο γνωστό, αλλά καλό να το θυμόμαστε. Απλά το βάζει σε "λειτουργία πτήσης". Και φορτίζει γρηγορότερα και εξοικονομείς ενέργεια.
Πηγή: news247

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

idoy o nymfios2015

Varouxis Leuteris

makis pasha2019

nissan_tsioris_note.png

apolumantikipasha 2013

dimitra pasha2019

patsios pasha2019

en kipo pasha

kalomirispasha2017

AIGLI PASHA
 

treorsipasha

athanasopoulospasxa2018 1

kotsorispasxa

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα