20 χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει φέτος το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο.

Στα θρανία του κέντρου έχουν γραφτεί, μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, συγκινήσεις, αγωνίες, προσπάθειες, μεγάλες επιτυχίες. Και όλα αυτά σε έναν δρόμο που τον βαδίζουν χέρι - χέρι όλοι μαζί.
Με την πρόοδο να είναι διαρκής και αδιάκοπη, με την πρωτοβουλία να επικροτείται, με τη γνώση να κατακτάται και να εμπεδώνεται, οι μαθητές γράφουν τις δικές τους χρυσές σελίδες. Ο καθένας προσωπικά και συγχρόνως ως μια ομάδα, ένα σύνολο.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου, στον φυσικό τους χώρο, την τάξη, τα παιδιά αξιοποιούν στο μέγιστο τις ατομικές τους ικανότητες. Και με την ενθάρρυνση και τη στήριξη, φτάνουν στην απόκτηση των πτυχίων τους, με τους επαίνους και τις άριστες βαθμολογίες να κοσμούν τα πιστοποιητικά τους Lower, Advanced και Proficiency.

Στον κύκλο μαθημάτων του Κέντρου, είναι ενταγμένη, από τις προκαταρκτικές ( junior) κιόλας τάξεις, η ανάλυση λογοτεχνικών βιβλίων. Τα παιδιά διαβάζουν και εμβαθύνουν σε έργα - σταθμούς της Βρετανικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, εμπλουτίζοντας τον λόγο τους στα αγγλικά, αλλά και αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη.

Άρρηκτο κομμάτι της εκμάθησης στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου είναι και τα project. Στον μικρόκοσμο της τάξης, οι μαθητές μελετούν, ερευνούν και παρουσιάζουν μεγάλα θέματα που εκτυλίσσονται στην κοινωνία γύρω τους. Ο τρόπος που τα παιδιά επικεντρώνονται στα project ενσωματώνει τη μοναδικότητα του καθενός στην ομάδα και τα ίδια τα παιδιά αποδεικνύουν την ικανότητά τους να δουλέψουν συνεργατικά, βοηθώντας ο ένας όλους και όλοι τον έναν.

Η δραστηριότητα, όμως, και η έκφραση δεν σταματούν μέσα στην τάξη. Τα θεατρικά έργα που "ανεβάζουν" οι μικροί ηθοποιοί κάθε χρόνο και η ορχήστρα που χαρίζει στις γιορτές του Κέντρου τις μελωδίες της, σκορπούν λάμψη από την αρμονία και τον αλληλοσεβασμό που αυθόρμητα εκφράζονται ανάμεσα στα παιδιά και χτίζουν τις σχέσεις τους.

Με τα 20 χρόνια να δίνουν εμπειρία και να εμπνέουν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο, ξεκινά άλλη μια σχολική χρονιά με κέφι και όρεξη και νέες λευκές σελίδες που θα γίνουν και αυτές χρυσές από τους μελλοντικούς αριστούχους που θα κάθονται φέτος για πρώτη φορά στα θρανία!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου

28ης Οκτωβρίου 50 (στοά), Πύργος

τηλ. 2621500868
       6977992406

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα