Μικροί ηθοποιοί και μουσικοί με τεράστιο ταλέντο και ανάλογο fan club έλαμψαν και φέτος στη σκηνή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου ήταν γεμάτη μελωδίες και γλυκές θεατρικές ερμηνείες. "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας" του Όσκαρ Γουάιλντ σκόρπισε στιγμές, συγκίνησης, αυθορμητισμού και απέσπασε ασταμάτητο χειροκρότημα.

Η θεατρική ομάδα, με κεντρικό κορμό μαθητές των Α και Β senior πλαισιωμένους από τους μεγαλύτερους συμμαθητές τους, μετέφερε στη σκηνή ένα κλασικό αριστούργημα, μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης.

Αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής ομάδας είναι και απόφοιτοι "ηθοποιοί" που έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους και έχοντας αποκτήσει τα πτυχία τους, στηρίζουν τους εκκολαπτόμενους "συναδέλφους" τους! Η χημεία, το δέσιμο και η αγάπη των παιδιών χάρισαν και φέτος αξέχαστες στιγμές ερμηνείας, αυτοσχεδιασμού και αυθόρμητου γέλιου!

Οι μουσικοί συνεργάστηκαν στην ορχήστρα με αληθινό επαγγελματισμό. Όπως πάντα, οι μεγαλύτεροι βοήθησαν τους μικρότερους και οι μικροί ένιωσαν σιγουριά και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.

Η προσπάθεια που γινόταν στις πρόβες επί πολλές εβδομάδες πριν έφερε το τέλειο αποτέλεσμα το βράδυ της γιορτής!

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα