Στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Πύργου, Αγίου Χαραλάμπους, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠ παρουσιάζουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Πάτρας σε μια μοναδική συναυλία την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

Η παρουσία της Φιλαρμονικής και η συναυλία πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία της αντιπροέδρου του ΔΟΠΠ, Αγγελικής Ζάγκλαρη. Η δραστήρια κυρία Ζάγκλαρη, με πολύχρονη θητεία στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, έχει οργανώσει και στο παρελθόν, ως υπεύθυνη του τμήματος χορού, δραστηριότητες που προάγουν τον πολιτισμό.

Με τους μουσικούς της Πάτρας συνεργάζεται για περισσότερο από μία δεκαετία. Η συνεργασία αυτή μετράει σειρά επιτυχημένων συναυλιών στο Κατάκολο.
Φέτος, η συναυλία θα έχει και φωνές, εκτός από τη μουσική.

Οι 45 καλλιτέχνες παρουσιάζονται αφιλοκερδώς και μόνη τους αμοιβή θα είναι το χειροκρότημα του κόσμου.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, έχει πραγματοποιήσει από την ένταξη της στον Οργανισμό της "ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ", το 2010, πέραν των 25 συναυλιών, με όλο το σχήμα ή με υποσύνολα της, δημιουργώντας άριστες εντυπώσεις για την ποιότητα και το καλοκουρδισμένο μουσικό της αποτέλεσμα, προϊόν της επιμέλειας των νεαρών μουσικών της, αλλά και του διευθυντού της.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα