Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο λιμάνι του Κατακόλου.

Η γνωστή Φιλαρμονική ορχήστρα της Πολυφωνικής Πατρών θα δώσει μία μοναδική μουσική παράσταση με soundtrack από ταινίες, jazz και μουσικές από όλο τον κόσμο μετά από την αποδοχή της πρόσκλησης που της έγινε από το Λιμενικό Ταμείο.
Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ έχει πραγματοποιήσει από την ένταξη της στον Οργανισμό της ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ'' , το 2010, 50 συναυλίες, με όλο το σχήμα ή με υποσύνολα της, δημιουργώντας άριστες εντυπώσεις για την ποιότητα και το καλοκουρδισμένο μουσικό της αποτέλεσμα, προϊόν της επιμέλειας των νεαρών μουσικών της, αλλά και του διευθυντού της.
Σημαντικές στιγμές της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, πέραν των άλλων, ήσαν η Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό

Θέατρο το Δεκέμβριο του 2010, η συμμετοχή της στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ του Οργανισμού [2011- 2016] στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, διάφορες συναυλίες με υποσύνολα της, η συμμετοχή της, στην έξοδο των Επιταφίων της Μεγάλης Παρασκευής, στη Ναύπακτο, τον Απρίλιο του 2012, προσκληθείσα από τη Δημοτική Αρχή της γειτονικής πόλεως, η συμμετοχή της στις τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, οι συναυλίες για το ''Αγκαλιάζω'' και της 30ετίας του Οργανισμού στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου.
Παράλληλα συμμετείχε σε Συνέδριο της εφημερίδος ''Πελοπόννησος'' και σε αθλητική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ, στη συναυλία για την παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Δασκαλάκη- Αγγελοπούλου, στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, έδωσε συναυλία στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, προσκεκλημένη της ''Διεξόδου'' και της Φιλαρμονικής ''Διονύσιος Σολωμός'', στην Πλατεία Γεωργίου για την Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής, αλλά και στο Ανοικτό Θέατρο του Λιμένα Πατρών, από κοινού με μουσικά σχήματα του Αυστραλέζικου Σχολείου ''Brisbane Grammar School''.
Τον Οκτώβριο του 2014 έλαβε μέρος σε συναυλία για το ΣΟΨΥ Πάτρας και στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο του Οργανισμού. Τον Απρίλιο του 2015 συμμετείχε στην λιτανεία της Εξόδου του Μεσολογγίου, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος και στον Νυχτερινό ημιμαραθώνιο, που διεξήχθη στο κέντρο της Πάτρας, σε συναυλία για τους σκοπούς του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος, ενώ στις αρχές του 2016, έλαβε μέρος στην Τελετή βράβευσης των προσώπων του 2015, που οργάνωσε η εφημερίδα ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' στο Σ.Π.Κ.Π.Πατρών.

Τον Απρίλιο του 2016 συμμετείχε στη Πασχαλινή συναυλία ''Ωδές και Ικεσία'', από κοινού με τη Μικτή Χορωδία του Οργανισμού, στο Σ.Π.Κ.Π.Πατρών και στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ζακύνθου, ενώ έδωσε συναυλία στον Κ. Αλισσό Αχαΐας, έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις τα 200 χρόνια της Φιλαρμονικής Ζακύνθου, στην κοινωνική συναυλία του Οργανισμού για το Ίδρυμα ''Κιβωτός Αγάπης'', ενώ πρόσφατα σε συναυλίες για το ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο Πάτρας, στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στον Κ. Αλισσό για δεύτερη φορά, στα Φιλιατρά για την ανάδειξη της εκεί ιστορικής εκκλησίας Παναγίας Βλαχέρνας, όπως και στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της μικρής Περιμετρικής της Πάτρας, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Πρόσφατα έλαβε μέρος στις εορτές για την επέτειο της μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, αλλά και στη συναυλία των 35 χρόνων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.
Τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, διευθύνει από εντάξεως της, ο Αρχιμουσικός Γιώργος Μπουρδόπουλος.
Από το Δ.Λ.Τ.Π.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

output K8axPI

dimitraopoulou2018

konstantouros_logo

kalomoiris

AIGLI 

Φαρμακεία

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Pirgos Greece Fair (night), 20 °C
Τρέχουσες συνθήκες
Ανατολή: 7:22 am   |   Δύση ηλίου: 7:30 pm
74%     11.3 km/h     34.203 bar
Πρόβλεψη
Σαβ Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 29 °C
Κυρ Χαμηλή: 16 °C Υψηλή: 29 °C
Δευ Χαμηλή: 17 °C Υψηλή: 27 °C
Τρι Χαμηλή: 18 °C Υψηλή: 27 °C
Τετ Χαμηλή: 15 °C Υψηλή: 21 °C
Πεμ Χαμηλή: 12 °C Υψηλή: 22 °C
Παρ Χαμηλή: 11 °C Υψηλή: 21 °C
Σαβ Χαμηλή: 12 °C Υψηλή: 21 °C
Κυρ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 23 °C
Δευ Χαμηλή: 13 °C Υψηλή: 25 °C

Πρωτοσέλιδα