Η αδελφή του άτυχου παληκαριού μιλάει στην κάμερα της IliaPress

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ένα μήνα ήταν εξαφανισμένος ο 34χρονος Κώστας Γιαννακούλης από τον Πύργο. Και όλες αυτές τις 30 ημέρες, τα αδέλφια του τον αναζητούσαν με αγωνία, ψάχνονταςGIANNAKOYLHS όλα τα πιθανά σημεία που μπορούσε να είχε επισκεφθεί.
Και τελικά τον βρήκαν.
Νεκρό, στο υπόγειο του σπιτιού του στη Λούτσα Αττικής! Ο ιατροδικαστής διέγνωσε θάνατο από δηλητηρίαση που προκλήθηκε από εισροή μονοξιδίου.
Τελευταία φορά που ο Κώστας είχε δώσει σημεία ζωής ήταν στις 5 Δεκεμβρίου που είχε μιλήσει με συγγενικό του πρόσωπο.
 Για να βρεθεί το άτυχο Πυργιωτόπουλο, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, βοήθησε πολύ η συμπατριώτισσά μας Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της στο ALTER «Φως Στο Τούνελ».
Όπως δήλωσε στην IliaPress η αδελφή του Ελένη Γιαννακούλη, οι συγγενείς του έχουν  πολλά ερωτηματικά και έχουν ζητήσει από τις Διωκτικές Αρχές να διερευνήσουν σε βάθος το θάνατό του, γιατί πιστεύουν πως πίσω από το χαμό του ανθρώπου τους κρύβεται πολύ μυστήριο.
Αποκλειστική συνέντευξη από την αδελφή του άτυχου Κώστα Γιαννακούλη. Τι εξομολογείται στην κάμερα της IliaPress. Ποιοι είναι οι φόβοι της. Τι ζητάει από την Αστυνομία, αλλά και από όποιον γνωρίζει κάτι, που θα ρίξει φως στη μυστηριώδη υπόθεση. 

 

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα