Απούσα η Πολιτεία. Αν δεν υπήρχαν δωρητές, η Πυροσβεστική θα υπολειτουργούσε

 « Η Πυροσβεστική είναι έτοιμη από την 1η Ιουνίου, που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, κ.

Νίκος Νικολακόπουλος, σε συνέντευξή του στο IliaPress.

Ο κ. Νικολακόπουλος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία και τη συνεργασία των πολιτών. «Αν δεν υπήρχαν οι αγρότες στο Γκρέκα, η φωτιά θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις».

Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τους αγρότες να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους, και αυτό, μαζί με τα κατεστραμμένα υδροστόμια κάνουν το έργο των πυροσβεστών δύσκολο.

Ο Διοικητής της Π. Υ. Πύργου μίλησε για τη μεγάλη προσφορά των δωρητών. Τα λάστιχα που έπρεπε να έχει στείλει η Πολιτεία, όπως είπε, δεν έχουν σταλεί και προσφέρθηκαν από δωρητές.

Το 60 – 70%του Πυροσβεστικού στόλου είναι πάνω από 30 ετών και τα αυτοκίνητα έχουν καθημερινά προβλήματα.

Μίλησε, επίσης, για τη συνεργασία των δήμων. Τόνισε την επικινδυνότητα της λίμνης Μουριάς, ενώ έκανε γνωστό πόσο δύσκολη είναι η πρόσβαση των πυροσβεστών στα δάση της Ηλείας, αλλά και στο κέντρο του Πύργου.

Ο κ. Νικολακόπουλος ανέφερε και τη θλιβερή πρωτιά του Νομού σε πυρκαγιές στην Περιφέρεια, αφού από πέρυσι οι πυρκαγιές στην Ηλεία έχουν διπλασιαστεί.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα