Έρευνα του IliaPress και αποκλειστικά πλάνα και φωτο

 Αναφερόμαστε στο σκουπιδότοπο του Πύργου, εκεί που λειτουργεί και δεματοποιητής δίπλα στον ποταμό Αλφειό!

Εκεί, που η εγκληματική αδιαφορία και ανοχή(;) φορέων και υπηρεσιών, «σκοτώνουν» καθημερινά ανθρώπους και περιβάλλον (ήδη ένας... γείτονας του σκουπιδότοπου έχει νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο «Σωτηρία»)!

Εκεί, στο σκουπιδότοπο του Πύργου με τον περιβόητο

δεματοποιητή, που δηλητηριώδη και τοξικά υγρά τρέχουν συνεχώς (δείτε βίντεο και φωτο) από τις σκουπιδομπάλες, οι οποίες έχουν μολύνει καλλιέργειες (πορτοκαλεώνες, κηπευτικά, ελιές κλπ) και που η μόλυνση έχει προχωρήσει σε αρτεσιανά και πηγάδια που υδρεύονται ζώα!

Εκεί, που έχουν εγκαταλειφθεί καλλιέργειες, γιατί τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο σκουπιδότοπος και ο δεματοποιητής του, είναι ανυπέρβλητα!

Εκεί, που από τη δυσοσμία δεν στέκεται άνθρωπος σε απόσταση χιλιομέτρων, και όταν φυσά νοτιάς, τη... γεύεται όλος ο Πύργος!

Εκεί, που τη μεγαλύτερη ρύπανση τη δέχεται ο Αλφειός. (Ο αποστραγγιστικός αύλακας, που μέσα πέφτουν τα υγρά που στραγγίζουν από τις σκουπιδομπάλες, είναι σε απόσταση αναπνοής από την κοίτη του ποταμού και το ίδιο, το αποστραγγιστικό κανάλι, επιφανειακά, καταλήγει στο Ιόνιο!)

Επιτέλους,

Υφίστανται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας;

Έχουν διενεργηθεί συστηματικοί έλεγχοι στον συγκεκριμένο σκουπιδότοπο;

Έχουν διαπιστωθεί υγειονομικές (κυρίως) παραβάσεις; (Άλλο η αδειοδότηση και άλλο η σωστή λειτουργία του σκουπιδότοπου – δεματοποιητή).

Υπάρχουν κάποιοι, που να ενδιαφέρονται (πραγματικά και όχι επιδερμικά), για την υγεία των πολιτών;

Υπάρχουν κάποιοι, που να τους προβληματίζει (αληθινά και όχι υποκριτικά), η ανεξέλεγκτη ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος;

Καιρός να το αποδείξουν...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα