Απαράδεκτα επεισόδια, για δεύτερη φορά, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Ζαχάρως
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από τρεις επιχειρηματίες συμπολίτες του!


 Σε μια συνταγματικά δομημένη κοινωνία, για να λειτουργήσει η δημοκρατία πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί.
Όταν όμως οι θεσμοί δέχονται πλήγματα και τραυματίζονται, μαζί τους τραυματίζεται και κινδυνεύει να καταρρεύσει ένας ολόκληρος κοινωνικός ιστός.
Και κοινωνίες που δεν σέβονται τους θεσμούς και τους αιρετούς που τους εκπροσωπούν, είναι καταδικασμένες να ζουν στη στασιμότητα, το τέλμα και την υπανάπτυξη.
Αναφερόμαστε στα θλιβερά γεγονότα που αμαύρωσαν – για μία ακόμη φορά - την συνεδρίαση του Δ.Σ. Ζαχάρως,στις 14 Νοεμβρίου 2012.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, που συζητείτο το έργο ανάπλασης στην είσοδο της πόλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως, κ. Παύλος Αργύρης, καταγγέλλει ότι

δέχτηκε άνανδρη επίθεση από τους κυρίους: Γεώργιο Κλημαντήρη, Ιωάννη Ζήρο και Δημήτρη Κλημαντήρη, συμπολίτες του επιχειρηματίες, οι οποίοι αντιδρούν και δεν θέλουν να γίνει το έργο.
Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως στην κάμερα του IliaPress, η επίθεση ήταν  ενορχηστρωμένη από τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τους οποίους και καταγγέλλει για ιδιοτελεί και προσωπικά συμφέροντα.
«Με τραβούσαν, με έσπρωχναν και δεχόμουν χτυπήματα στην πλάτη. Στη μνήμη μου ήρθαν απαράδεκτες σκηνές που ζήσαμε πριν από καιρό στη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ., όταν Δημοτικός Σύμβουλος επιτέθηκε με χαστούκια εναντίον άλλου Δημοτικού Συμβούλου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παύλος Αργύρης.
Στην κάμερα του IliaPress μίλησε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ζαχάρως, κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος καταδίκασε την ενέργεια των ατόμων που επιτέθηκαν στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως, σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του προέδρου κ. Παύλου Αργύρη.
Το IliaPress, για να παρουσιάσει τα γεγονότα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, και να μην

 

κατηγορηθεί για έλλειψη δεοντολογίας, ζήτησε την άποψη του κ. Γεωργίου Κλημαντήρη, ενός εκ των τριών που κατηγορούνται πως επιτέθηκαν στον κ. Παύλο Αργύρη, σύμφωνα με όσα αυτός καταγγέλλει.
Από την αρχή όμως διεφάνει πως ο κ. Κλημαντήρης δεν ήθελε να προβεί σε δηλώσεις, προβάλλοντας προφάσεις όπως: «Τώρα κλείνει το κατάστημα», «Πρέπει να συνεννοηθώ και με τους άλλους», «Πάρτε με τηλέφωνο αύριο στις 11».
Εμείς πήραμε τηλέφωνο την επομένη στις 11, και μας είπαν πως ο κ. Κλημαντήρης έφυγε ξαφνικά για Αθήνα...
Κλείνοντας αυτό το ρεπορτάζ, που θα έχει και συνέχεια, υπενθυμίζουμε πως είναι η δεύτερη φορά που «πέφτει ξύλο» σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Ζαχάρως.
Η πρώτη ήταν στις 9 Ιανουαρίου 2011.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissanxmas2017.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα