Είκοσι άνθρωποι έπεσαν νεκροί και ακόμη 26 τραυματίστηκαν στην επίθεση ενόπλου σε πολυκατάστημα στο Ελ Πάσο του Τέξας, με τον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ να κάνει λόγο για «μία από τις πιο φονικές ημέρες στην ιστορία της πολιτείας».

Το μακελειό έλαβε χώρα στο πολυκατάστημα Walmart κοντά στο εμπορικό κέντρο Cielo Vista Mall, λίγα μίλια από τα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού.
Ένας 21χρονος κρατείται από τις Αρχές και όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για κάτοικο της πόλης Άλεν, στην περιοχή του Ντάλας, περίπου 650 μίλια ανατολικά του Ελ Πάσο.
Ονομάζεται Πάτρικ Κρούζιους και σύμφωνα με την Αστυνομία η πράξη του ήταν «έγκλημα μίσους».
Στις ΗΠΑ, ο συγκεκριμένος προσδιορισμός αναφέρεται σε εγκλήματα με θύματα πρόσωπα τα οποία στοχοθετούνται εξαιτίας χαρακτηριστικών όπως η φυλή, το θρήσκευμα, ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός τους.
Ένα κείμενο που αποδίδεται στον δράστη κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο.
Καταγγέλλει την «εισβολή των ισπανόφωνων στο Τέξας» και αναφέρεται στη σφαγή που διέπραξε λευκός ρατσιστής σε τεμένη στην Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας (15η Μαρτίου, 51 νεκροί).
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο για «πράξη δειλίας».
Να σημειωθεί ότι δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί οι ταυτότητες των θυμάτων. Ωστόσο έγινε γνωστό ότι μεταξύ αυτών είναι και τρεις Μεξικανοί.
Η νέα επίθεση έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επίθεση ένοπλου εφήβου σε φαστιβάλ τροφίμων στην Καλιφόρνια.
Σε εκείνη την επίθεση ο δράστης σκότωσε τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, ενώ στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.
πηγή: tribune

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα