Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, αυτό που έπραξε μία 23χρονη Βρετανίδα που σκότωσε και τις δύο κόρες της για να μπορεί να δουλεύει ως ιερόδουλη και να μην την ενοχλούν.

Η «σύγχρονη Μήδεια», σκότωσε την 3χρονγη Λέξι και την μόλις 16 μηνών Σκάρλετ, με μόλις 18 μέρες διαφορά.
Μάλιστα είχε προσπαθήσει να σκοτώσει κατά το παρελθόν άλλες δύο φορές την Λέξι πριν τα καταφέρει τον Ιανουάριο του 2018.
Αρχικά έπνιξε την 3χρονη και στη συνέχεια 18 μέρες μετά, έσπασε το λαιμό της 16 μηνών κόρης της, η οποία εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
Δεν δίστασε να καλέσει και τους διασώστες, λέγοντας πως το παιδί χτύπησε μόνο του.
Ο πατέρας των κοριτσιών δηλώνει συγκλονισμένος, ενώ η 23χρονη Λουίζ Πόρτον σκότωσε τα παιδιά της για να εργάζεται απερίσπαστα ως ιερόδουλη.
Η μητροκτόνος έβγαζε λεφτά δουλεύοντας ως ιερόδουλη και στέλνοντας γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες σε άντρες που γνώριζε μέσω διαδικτύου.
Μία βδομάδα πριν το θάνατο της Σκάρλετ, όταν ήταν άρρωστη σε νοσοκομείο, έστελνε ημίγυμνες φωτογραφίες από τις τουαλέτες του νοσοκομείου και κανόνιζε σεξουαλικές πράξεις με άνδρα που μόλις είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας, ενώ κατά φέρεται να γέλαγε κατά τη διάρκεια της κηδείας της Λέξι.
Υπάρχουν και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές των κοριτσιών .
Στο ένα η 23χρονη να πηγαίνει με την 3χρονη Λέξι στο σπίτι, μερικές ώρες πριν τη πνίξει και στο δεύτερο βάζει βενζίνη στο αμάξι της την ώρα που η 16 μηνών Σκάρλετ, πέθαινε ή ήταν ήδη νεκρή στο πίσω κάθισμα του αμαξιού.
Η 23χρονη Λουίζ Πόρτον καταδικαστικέ την Παρασκευή σε ισόβια για τις δύο δολοφονίες
πηγή: tribune

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα