Υλικά:
· 2 βακαλάοι μεγάλοι
· 5 πατάτες
· 3 σκ. σκόρδο
· αλάτι, πιπέρι
· ρίγανη
· χυμό 2 λεμονιών
· 1/2 π. κρ. λάδι

Εκτέλεση:

Kαθαρίζουμε τα ψάρια και τα αλατίζουμε.
Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σε ένα μακρόστενο ταψί βάζουμε τα ψάρια και τις πατάτες. Ρίχνουμε λίγο ακόμα αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και τη ρίγανη.
Περιχύνουμε τον χυμό από τα λεμόνια και τέλος το λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.

Μαρία Δημητρακοπούλου
δημοσιογράφος

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα