Υλικά:

· 1 κοτόπουλο σε κομμάτια
· 2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
· 3 σκ. σκόρδο
· 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη)
· 1 φλ. τα. ελιές
· 1 π. κρ. λάδι
· αλάτι, πιπέρι
· κάπαρη
· 3 ντομάτες μεγάλες ώριμες
· λίγη γραβιέρα (ή όποιο τυρί θέλουμε)

 Υλικά:

Για την καρυδόπιτα

· 260 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
· 220 γρ. ζάχαρη
· 130 γρ. ελαιόλαδο
· 3 αυγά
· 130 γρ. αλεύρι
· 1 κ. γλ. μπεικιν πάουντερ
· 1 κ. γλ. κανέλλλα
· 60 γρ. γάλα
· 120 γρ. κρέμα γάλακτος

Για την επικάλυψη:

 Υλικά:
· 1 1/2 κ. κατσικάκι ή αρνάκι
· 2 κρεμμύδια ξερά
· 3 σκόρδα
· 2 κρεμμύδια φρέσκα
· 4 ντομάτες
· 4 κ.σ. λάδι
· αλάτι, πιπέρι
· λιγη πάπρικα
· 1 1/2 π. κρ. ρύζι
· 1 κ.σ, βούτυρο

 Υλικά:

Για 4 φύλλα:
· 400 γρ. αλεύρι,
½ ποτήρι κρασιού λάδι
1 ποτήρι νερού χλιαρό νερό

Για τη γέμιση:

· 1 κ. τυρί ανάλατο
· 5 κ.σ. βούτυρο
· 5 αυγά
· λίγο πιπέρι αρωματικό
· 1 πιατελάκι του γλυκού σιμιγδάλι

 Υλικά:

· 5 καρότα
· 5 πατάτες
· 1 ματσάκι σέλινο
· 4 κολοκυθάκια
· 2 πιπεριές Φλωρίνης
· μερικές φουντίτσες κουνουπίδι
· αλάτι, πιπέρι
· 2 κ. γλ. τυρί κρέμα
· 2 κ.σ. χοντροκομμένα καρύδια
· 2 κύβους ζωμό κοτόπουλο

 · Για να μη γίνονται λάθη

Υπάρχουν κάποια τρόφιμα που ζουν μόνο εντός ψυγείου, αλλά και κάποια που δεν πρέπει καν να... πλησιάζουν τα ράφια του.
Ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ έβγαλε έναν εύχρηστο οδηγό, για να λύσει απορίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα. Για παράδειγμα, το κρέας, τα αυγά και τα θαλασσινά είναι ανάμεσα στα τρόφιμα που δεν πρέπει να μένουν σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από δύο ώρες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τις ντομάτες ή το ψωμί, για παράδειγμα.

Εντός ψυγείου
· Αυγά
· Τυρί
· Γάλα σόγιας (μετά το άνοιγμα)
· Μαρμελάδα / Καρυκεύματα (μετά το άνοιγμα)
· Γάλα
· Φρέσκο κρέας
· Φρέσκο ψάρι

Εκτός ψυγείου
· Ντομάτες
· Κρεμμύδια
· Ψωμί
· Καφές
· Βασιλικός
· Μέλι
· Αβοκάντο (εκτός αν

 Υλικά:
· 1 κ. χοιρινό πολύ μαλακό
· 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
· 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
· 2 αυγά
· 1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη
· αλάτι, πιπέρι ( και αρωματικό)
· λίγη πάπρικα
· 1/2 κ.γλ. ζάχαρη
· 1 κ. γλ. ξύδι
· 4 ντομάτες ώριμες μεγάλες τριμμένες
· 1 ποτηράκι λάδι

 Υλικά:
Για τα μπισκότα:

· 1 πακέτο μαργαρίνη
· χυμό από 2 1/2 πορτοκάλια
· 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
· 1 αυγό
· 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ
· 1 κ.γλ. σόδα
· αλεύρι όσο πάρει

Για την επικάλυψη:

· 30 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομματάκια
· 400 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Για τα μπισκότα:

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου 20 λεπτά. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και τα προσθέτουμε, στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγό. Ρίχνουμε σιγά -σιγά αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, έως ότου η ζύμη μας δεν κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε μπισκοτάκια σε όποιο σχήμα μας αρέσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 Υλικά:
· 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
· 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
· 4 σκ. σκόρδο
· αλάτι, πιπέρι
· 1/2 φλιτζανάκι λάδι
· 1 πακέτο μπάμιες (750 γρ.)
· 4 τνομέτς ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
· 1 κ.σ. ντοματοπελτέ

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan-tsioris-qashqai.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα